Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

09:41 | September 10, 2019

höstkappan är på och vintersemestern bokad

kappa 2ndDay här // blus 2ndDay här // väska Balenciaga här // byxor DAY Birger et Mikkelsen här // skor &OtherStories här

Hej vänner! 

Hösten är äntligen här, eller ja, nästan i alla fall. Vädret här i Stockholm har svårt att bestämma sig men jag som är frusen av mig klär på mig lite extra. Jag gillar att gå till kontoret tidigt på morgonen och då är det riktigt kallt. På vägen hem på eftermiddagen får jag ofta slänga min jacka över armen istället för då är det alldeles för varmt. Jag har precis kommit till kontoret efter ett mysigt event tillsammans med Jossan och Grounded Factory på Berns Asiatiska. Jag hinner inte gå på så många event längre och ska jag vara helt ärlig så var jag ganska trött på event för ett tag sedan. Så det är bra att det inte blir lika ofta längre för nu tycker jag det är hur mysigt som helst igen. Framförallt när det är vårt lilla gäng och när alla känner varandra!

På tal om gäng så har jag helt glömt bort att berätta att vi har bokat vår vinterresa. Jag var först inne på att vi skulle åka till något helt nytt ställe, jag är ju så sugen på Australien eller Sydamerika men när Michaela och Damon frågade om vi skulle hänga med till Sydafrika så kunde vi inte låta bli. Daniel, Petra och Markus ska också med så vi blir världens bästa gäng som först hyr hus i Kapstaden en vecka. Sen blir det vindistrikten och eventuellt safari!

Jag och Mattias var ju i Sydafrika för sju år sedan och Sydafrika är den bästa resan jag har varit på efter Vietnam. Eller, de ligger på delad förstaplats för de är så olika så det går inte riktigt att jämföra. Och det ska bli jättekul att komma till Sydafrika igen och se vad jag tycker den här gången! Jag gillar ju verkligen hösten och vintern i Sverige men är det någonting jag inte längtar efter så är det mörkret. Så fort vi hade bokat våra flygbiljetter kändes det däremot så mycket lättare! Det är underbart att boka in något att se fram emot helt enkelt.

Har ni bokat någon resa i höst/vinter? 


7 kommentarer7 kommentarer om “höstkappan är på och vintersemestern bokad”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Ja visst är det kul med bokade resor att se fram emot, love it!
  Vi ska åka till Indien i 3v i vinter, det blir min 40årspresent(fyller om ett par månader) 🙂
  Ska bli såå kul och spännande!!

  Reply
 • Men åh Indien, vilken dröm! Du måste berätta allt sen, jag vill så gärna åka dit. Vilka ställen ska ni besöka? Kram <3

  Reply
 • Wow vilken inspirationskälla du är! Älskar outfiten ovan! 😍 Klickade hem skjortan på direkten!

  Reply
 • Åh vad snyggt allt är du har på dig!Missade blusen 🙁 vad är det för märke o modell på den?snyggt hår med 🙂
  Härligt med en solresa i vinter!Tyvärr ska vi ingenstans iår.

  Reply
 • Vad härligt med en resa till Sydafrika! Jag bodde i Kapstaden i ett halvår för tre år sedan snart. Det är en av de mest fantastiska städerna jag varit i. Inye alls fel att gå i sommarkĺäder hela “vintern” heller 😉
  Håller för övrigt med om Vietnam. Det landet (älskade Hanoi!) kommer tätt efter som favorit 🙂
  När är det ni åker dit? Hoppas att det blir en underbar upplevelse!

  Reply
 • Hej Linn! Härligt med Sydafrika! Jag och min kille är sugna på Vietnam, var rekommenderar du att åka? Vi tänker två veckor. Tack på förhand o grym blogg 😃

  Reply
 • Finns ingen härligare plats på jorden än Syd Afrika!! Enligt mig i alla fall 😉 Ohhh, ni kommer ha en underbar resa, blir stan lite avis hehe, men är det någon som förtjänar det så är det du! 😄

  Reply