Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

07:41 | September 9, 2019

vecka 37 – kapitalanskaffning, yogafrukost och Khalid-konstert

veckans planer

Hej måndag! Jag hoppas att ni mår bra idag? Jag mår strålande och tog det ganska lugnt när vi var på födelsedagsfest i lördags så jag känner mig pigg och fräsch idag. Jag tänkte klämma in ett träningspass på lunchen och annars sitter jag bänkad framför datorn och skriver. Det är en sådan dag idag, när jag behöver anstränga mig till det yttersta för att samla alla mina idéer och få ner dem på ett papper, eller i ett dokument på datorn i alla fall, hehe. Skriver någon för hand nuförtiden? I morgon ska jag vara på kontoret tidigt och lämna Charlie till Matilda sen smiter jag ner till Berns Asiatiska där vi ska äta frukost och fira Jossan som har designat en yogamatta för Grounded Factory. Efter det går jag tillbaka till kontoret och på eftermiddagen har jag möte med Björn som har grundat Fashion Tech Group. Han har jättemycket erfarenhet när det kommer till kapitalanskaffning och att bygga bolag så jag hoppas att han kan lära mig precis allt, hehe. På onsdag har jag sittning med Organista hela förmiddagen, budgetering står på schemat och jag gissar att jag kommer sitta med siffror i princip hela dagen. På torsdag har jag ingenting bokat, underbart och på fredag samma sak. Jag försöker alltid hålla minst två dagar varje vecka helt mötesfria. Då ägnar jag mig åt bloggen, kryssar av min att-göra-lista och får en massa gjort. Jag vet inte med er men jag tycker ofta att möten kan ta väldigt mycket energi så jag är inte alls lika effektiv i övrigt under dagar när jag har många möten inbokade men det kanske bara är jag?

veckans bästa

Ok, den här veckan smäller det! Jag har väntat på det här sen tidigt i våras. Musikklubben ska nämligen på sin första konsert. Musikklubben, alltså jag, Damon och Daniel ska se Khalid live på onsdag. Khalid, en av mina favoritartister någonsin! Jag är så glad att Daniel tog initiativet och köpte biljetter, han är ordförande i Musikklubben av en anledning helt enkelt. För er som inte minns så är Musikklubben ett resultat av att vi alla tre lyssnar på väldigt mycket musik och i mångt och mycket har väldigt lika musiksmak.

veckans sämsta

Jag går ju aldrig ut mitt i veckan längre, men det var ett krav från Daniels sida när vi bokade Khalid, att vi skulle göra en helkväll av det och det är ju helt rätt. Så jag har absolut ingenting bokat på torsdag och jag räknar alltså med livets bakfylla. Allt annat än det är bara ett plus i kanten, haha! Jag kommer jobba både i kväll och i morgon kväll för att hinna med allt jag behöver. Förhoppningsvis pallar jag jobba på torsdag också men jag tar verkligen inte det för givet!

veckans låt

Khalid går så klart på repeat hela veckan, jag vill ladda upp riktigt ordentligt inför konserten. Och en av mina favoritlåtar just nu är den här, jag tror aldrig att jag har länkat den här i bloggen så där har ni den. Älskar!


5 kommentarer5 kommentarer om “vecka 37 – kapitalanskaffning, yogafrukost och Khalid-konstert”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej Linn! Du kanske redan hat berättat om det, men var tillverkar du Organistas produkter? Hur hittade du rätt fabrik? Är själv i startfasen i att starta bolag och vet knappt var jag ska börja leta :-). Kram

  Reply
 • Hej där! Åh, så bra fråga och vad kul att du ska starta bolag. Jag håller på att skriva ett långt inlägg med info om hur jag har gått tillväga med allt så håll utkik, i övermorgon kommer det upp <3 Kram!

  Reply
 • Ja, vad intressant! Ska spana in. Skriv om allt haha!

  Reply
 • Håller med dig om möten, jag vill kunna få saker gjorda och möten stjäl tid i form av planering för vad som ska tas upp på mötena. Jag kan liksom bli stressad över att behöva ha möten så det stjäl energi från annat. Möten ligger ju ofta inte inbokat samma tid, samma dag varje vecka så tror det är det som stressar mig, haha =)

  Reply
 • Haha, det kanske är därför! Det har jag inte ens tänkt på. Jag har faktiskt tänkt att jag ska försöka boka in vissa tider varje vecka då jag tränar t.ex. Men det är alltid något möte eller event som krockar så mitt träningsschema ser olika ut från vecka till vecka. Jag älskar ju rutiner men det är nog helt enkelt vi som måste bli mer och mer anpassningsbara, hehe. Kram!

  Reply