Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

10:37 | September 6, 2019

ORGANISTA FYLLER 6 MÅNADER IDAG + RABATTKOD

Ok, släng mig baklänges!

Har det på riktigt bara gått ett halvår sedan vi lanserade Organista? Allting har gått så fort samtidigt som det har hänt så mycket så att jag hade kunnat svära på att vi har funnits mycket längre än så. Någon vecka innan lanseringen körde vi en heldag i Daylight Studio i Gamla Stan där vi fotade innehåll till hemsidan och Instagram. Jag minns precis hur jag kände då, jag var så förväntansfull, men också nervös. Tänk om ingen gillar produkterna? Det kanske bara är jag som vill organisera min resväska? Det var så många tankar som snurrade runt i mitt huvud och den sjätte mars var det äntligen dags för lansering! Jag hade satt upp mål för mig själv, “så här mycket vill jag sälja första veckan, första månaden, osv”, men jag hade aldrig trott att vi skulle slå mina mål om och om igen och så fort vi nådde ett mål så höjde vi ribban och satte upp nästa mål. Det här är utan tvekan det roligaste jag någonsin har gjort och sedan starten har vi:

– sålt tusentals produkter

– fått helt fantastisk feedback från våra kunder, framförallt för kvaliteten

– haft två magiska praktikanter, tack för allt Klara och Masha, OCH Matilda som har varit med från dag ett!

– blivit med tredjepartslager i Jönköping, Zimply Solved, ni överlevererar verkligen!

– sålt slut och behövt beställa nya produkter fyra (!!!) gånger

– vi har blivit uppmärksammade av Resume, Svd, Damernas Värld, Perfect Guide, Expressen, Aftonbladet Morgon på TV3..

– …och för att inte tala om alla influencers som har skrivit om och älskar produkterna, tack!!!

– tagit fram en ny kollektion och nya produkter som släpps i höst där vi har lyssnat jättemycket på våra kunders önskemål

– m.m. m.m. m.m….

Ni vet ju redan hur tacksam jag är för allt så jag ska inte tjata om det mer, men TACKSAM är bara förnamnet! Haha! Och även om jag är en person som alltid höjer kraven efter hand som det går bättre och bättre så ska jag verkligen tillåta mig själv att stanna upp och fira idag.

Jag känner mig alldeles pirrig faktiskt! Det känns nästan som att fylla år själv, men jag är också exalterad för att det är så mycket roliga grejer som händer i höst. Det här är som sagt bara början så nu kör vi!

Hösten är ju en tid då man åker iväg på mysiga weekends och så här packade jag mitt handbagage när jag skulle till Skåne för några veckor sedan!

Till er andra som ska ut och resa i höst och vill organisera resväskan lika fint så har vi tagit fram en liten rabattkod för att fira vår sex-månadersdag och världens bästa start! Ange koden ORGANISTA när ni checkar ut så får ni 10% rabatt på hela er order. Vi har alltid fri frakt och fria returer och koden gäller t.o.m. nu på söndag.

Puss och kram, och TACK igen!


4 kommentarer4 kommentarer om “ORGANISTA FYLLER 6 MÅNADER IDAG + RABATTKOD”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här