Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

08:27 | September 4, 2019

min vecka i bilder – Gröna Lund, tjejmiddag och födelsedagsfest med tema Mexico

Ok, vänner! Dags att kika tillbaka på min vecka i bilder! Vi börjar i onsdags förra veckan. Jag skulle vara hos frisören klockan tio…

…så jag och Charlie startade vår morgon med frukost på Saturnus!

Sen var det dags för den stora förvandlingen…

…som inte blev någon stor förvandling, haha!

Jag är sjukt nöjd i alla fall och fler bilder kommer i morgon!

Efter jobbet hade jag och Johan möte, han var hungrig och skulle jobba över efter vårt möte så vi körde det på Brasserie Godot så att han kunde äta lite…

…och sen mötte jag upp Mattias i Humlegården!

Så gick vi till ett av våra favorithak, Miss Voon på Sturegatan och åt middag.

Helt klart en av Stockholms bästa restauranger, jag älskar maten här!

I torsdags mötte jag upp Mikaela nedanför kontoret på eftermiddagen och så promenerade vi ut till Djurgården och Gröna Lund.

Jag fick en dag på Gröna Lund av Mikaela i födelsedagspresent och har laddat upp för det här hela sommaren.

Hjälp vad jag var taggad! Många av mina vänner blir bara mer och mer rädda för att åka karuseller, det är uppenbarligen något fel på mig för jag tycker bara att det blir roligare och roligare. Och mindre läskigt, haha. Jag kan leva på adrenalinkicken jag får i flera dagar efter!

Stackars Mikaela! Vi fick pausa med en öl då och då så att hon fick återhämta sig mellan karusellerna och när vi skulle åka “Snake” (någon ny karusell som Gröna Lund bara har den här säsongen) så fick hon en låsning och lämnade mig precis när karusellen skulle starta, haha. Det var nog bra för Snake var helt brutal men så jäkla kul! Gillar ni karuseller så måste ni åka den…

Vi avslutade lite lugnare med lite spel…

…och sen gick vi bort till Sturehof.

Jag har inte varit på en enda kräftskiva i år så jag var jättesugen på kräftor….

…Mikaela åt Moules Frites och jag beställde ett halvt kilo signalkräftor.

Magiskt avslut på en helt underbar eftermiddag och kväll, tack bästa Mikaela för världens bästa födelsedagspresent!

Efter jobbet i fredags gick jag och tränade och sen skrev jag ett kort till Stina från mig, Steffi och Dasha. Vi gav nämligen henne en överraskning i födelsedagspresent och hon vet fortfarande inte vart vi ska någonstans. Det är redan om tre veckor så det är kul att ha något att se fram emot så snart!

Sen mötte jag upp resten av gänget på Hibou! Utsikten där är ju så fin men det här var nog sista kvällen man kan sitta ute så länge för det blev riktigt kallt när solen gick ner.

Jag hann inte ta någon bild på min outfit så det blev en toalett-selfie när vi kom till Ciccios.

Stina hade styrt upp så fint, allting hela kvällen var förbeställt så vi tjejer behövde bara hänga på och ha kul. Vi delade på en massa förrätter och åt pasta till huvudrätt. Jag älskar verkligen Ciccio’s, stämningen är oslagbar!

Efter middagen väntade det drinkbord på Fou men jag som skulle ut dagen efter också följde bara med en snabbis innan jag smet hem och la mig.

I lördags morse vaknade jag tidigt, tog en dusch och vid tio väckte jag Mattias och Charlie och drog med dem ut på en lång promenad.

Jag försökte ta en selfie med Kaknästornet under tiden vi gick, men det gick sådär.

Charlie orkar gå i runt en timme i värmen och eftersom vi gick i säkert två timmar så bar vi henne en del. Här tog vi vattenpaus vid roddklubben…

Vi kollade på ett båtrace och sen åt vi lunch på Skånska Gruvan.

De har så mycket goda bullar och bakverk…

…men vi var sugna på något nyttigt efter vår härliga promenad så det blev rödbetsbiffar med chevre.

Det var verkligen så gott!

När vi var hemma igen var det bråttom att byta om….

…så vi hann bara ta några snabba bilder av min utstyrsel! Jag var riktigt nöjd med mitt lilla hopplock i alla fall. Jackan och spetsen kommer från Maskworld här. Kjolen var däremot 2-3 storlekar för stor så det blev tajts och stövlar istället, svärdet är från Buttericks och hatten köpte jag separat här.

Och rosorna är ett diadem från Partykungen som jag satte i nacken istället. Skärpet köpte jag second hand när jag var typ femton och jag som sällan sparar saker är glad att jag hade sparat just detta för det passade perfekt till den här looken, haha.

Vi mötte upp Uffe och Emma utanför lägenheten och åkte bort till Fåfängan!

Utsikten var helt magisk och alla hade verkligen tagit klädkoden på allvar. Solen sken och det var så varm och skönt ute!

Vi minglade i ett par timmar innan det var dags för middag men jag glömde helt bort min telefon efter ett tag och hade världens roligaste kväll. Vi drack tequila, dansade vid borden och efter festen åkte vi in till stan. Jag mötte upp några från kontoret som var på Fou, gick vidare till Spybar och var hemma i säng runt fyra.

Vi sov ganska länge i söndags och kände oss så utvilad när vi vaknade. Varken jag eller Mattias var särskilt bakfulla så vi hoppade i våra träningskläder och gick en långpromenad på eftermiddagen…

…och åt nudelsoppa på Eatnam som ligger precis nedanför oss. Sedan såg vi några avsnitt av The Loudest Voice (så bra serie med Russell Crowe) i soffan och somnade tidigt. Väldigt mysigt avslut på en intensiv men så rolig vecka!

 


10 kommentarer10 kommentarer om “min vecka i bilder – Gröna Lund, tjejmiddag och födelsedagsfest med tema Mexico”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här