Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

08:41 | September 3, 2019

overized kavaj och nya höstboots

beige kavaj här // t-shirt här // byxor här // skor här // väska Chloé här // solglasögon här

Hej tisdag! 

Idag blir det jobb med Matilda. Vi ska fixa med innehåll till bloggen och jobba med Organista. På lunchen ska jag träffa Martin, och det ska bli så kul för vi har inte setts på ett tag! Sen i eftermiddag väntar ett spännande möte med Ida, min agent för Organista. Vi skulle ju haft det mötet i fredags men fick skjuta upp det till idag. Organista ska få nya tryck, så vi behöver sätta oss ner och matcha färgerna för trycken med tygerna.

Det är lite svalare ute så nu kan jag använda mina absoluta favoritbyxor som jag fick av pappa i julklapp igen. Perfekta basbyxan om ni frågar mig, snygga och framförallt väldigt sköna. Till dem bär jag en t-shirt från Sara Biderman för Bread & Boxers. Älskar kvaliteten och jag lever i hennes tröjor och linnen just nu! Och sist men inte minst, mina två nytillskott i höstgarderoben. En beige oversize-kavaj i ull och ett par svarta boots. Jag vet inte med er men jag går nog lite konstigt för jag sliter alltid ut mina boots och klackar väldigt snabbt. Det innebär tyvärr ett par nya höstboots i princip varje säsong och de här är de finaste jag har haft på länge.

 

 

 


2 kommentarer2 kommentarer om “overized kavaj och nya höstboots”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här