Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

07:29 | September 2, 2019

vecka 36 – måndagssjukan, Shopify-seminarium och pitch deck

veckans planer

Hej måndag! Idag är det tur att jag älskar måndagar, hehe, för efter en helg med fest varje dag så är inte energin vad den brukar vara. Idag kommer det bli lite kämpigare att fokusera och få gjort allt jag behöver utan att mina tankar svävar iväg någon annanstans. Det är väl det här man kallar för måndagssjukan va? Igår blev i alla fall en riktig slapp dag och det var precis vad jag behövde för att återhämta mig så mycket som möjligt. Idag ska jag fixa med en massa administrativa grejer. Skicka in redovisning för augusti för båda bolagen, betala fakturor och räkningar. Jag ska sätta ihop ett pitch deck utifrån vår affärsplan och nu när vi har koll på alla våra siffror ska vi ta fram en långsiktig budget. Det är det svåraste tycker jag! För det är omöjligt att veta hur framtiden ser ut så jag sitter egentligen mest och gissar baserat på resultatet vi har gjort hittills. I morgon jobbar jag med Matilda, jag ska äta lunch med Martin och jag har möte med min agent. Vi inväntade ett par nya prototyper så vi sköt fram vårt möte som egentligen skulle ha ägt rum förra veckan! På onsdag startar jag morgonen hos Shopify där de ska prata om Facebook-marknadsföring. Vi har ju kört det för Organistas räkning från starten i princip men det finns alltid mer saker att lära sig så det ser jag fram emot. Min torsdag kantas av möten och fredag har jag hållit mestadels obokad så att jag hinner kryssa av alla att-göra-punkter inför helgen.

veckans bästa 

Johan fyller år i veckan så på lördag blir det födelsedagsfest ute i Djursholm, han brukar ta i från tårna när det vankas fest så jag misstänker att det kommer bli riktigt kul! Jag har hört något om ett uppträdande och indiantält så jag är riktigt nyfiken på vad han har kokat ihop.

veckans sämsta

Teknikstrul! Alltså jag har haft så mycket teknikstrul de senaste veckorna, det är ett skämt. Det började ju med min iMac som var så seg. Nu är den supersnabb men vartenda program loggas ut och in, ber om mitt lösenord hela tiden och inget fungerar som det ska. Jag blir tokig! Jag älskar teknik när det fungerar men jag vet inte hur många timmar av mina arbetsdagar jag har fått lägga på det här de senaste veckorna. Jag är så trött på det och nu har Niclas på MacPatric varit här och hjälpt mig så jag hoppas innerligt att vinden har vänt! Håll tummarna…

veckans låt

Ok, en riktig gammal goding. Jag vet inte hur gammal jag var när den här låten sist gick på repeat i mina hörlurar men det måste ha varit någon gång i tonåren. Jag minns hur jag brukade mima tjejens text som svar till vad killen sjunger, haha, gulligt! Riktig feelgood-låt i alla fall och passar perfekt till mitt glada men aningen trötta humör idag!


2 kommentarer2 kommentarer om “vecka 36 – måndagssjukan, Shopify-seminarium och pitch deck”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Hej 🙂
    Seminariumet med shopify, är de endast för vissa inbjudna eller vet du om man kunde ha anmält sig till det någonstans? 🙂
    Kram Emma

    Reply
  • Hej där! Man blir inbjuden om man har en webshop på deras e-handelsplattform. Men om du är sugen på att starta en webshop så kan du säkert höra av dig till dem och se om du får komma? De är supertrevliga och väldigt inbjudande. Kram!

    Reply