Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

07:59 | August 30, 2019

fredag, förebilder och att fega ur

t-shirt // Basics by Biderman här

Hej fredag!

Jag lever fortfarande på energi från gårdagen. Gröna Lund alltså, det är som att ta ett lyckopiller som håller i sig ett bra tag efter att man har varit där. Jag och Mikaela hade världens roligaste eftermiddag följt av middag och lite drinkar igår. Jag tog det däremot rätt lugnt för i kväll fortsätter festligheterna, då är vi nämligen ett stort tjejgäng som ska fira Stina och i morgon ska jag och Mattias på födelsedagsfest med dresscode Mexico.

Jag har styrt en outfit som jag faktiskt är riktigt nöjd med, hehe! Mattias kommer få ta lite bilder så att ni får se… Och på tal om bilder så tog jag de här förebilderna innan jag var hos frisören i förrgår. Men man kan väl säga som så att jag fegade ur lite, hehe! Eller nej, inte fegade ur kanske, men vi la i en lite mörkare nyans än vad vi hade tänkt efter att Emelie hade gjort slingorna på mitt egna hår. Det kommer dock bli ljusare för varje tvätt, precis som mina extensions alltid blir så det kommer bli världens finaste hombre om ett tag. Emelie är ett jäkla geni alltså och jag lovar att ta efterbilder så fort man ser lite mer skillnad!

To be continued helt enkelt…

Och jag och min agent flyttade vårt möte idag till nästa vecka för då kommer lite fler prototyper från fabriken som vi ska gå genom. Det innebär att jag inte har ett enda möte idag och det passar ganska bra för jag har så mycket fix med vår budget just nu, herregud vad mycket siffror jag har sammanställt den senaste tiden och än är jag inte riktigt klart. Jag tänkte alltså bänka mig framför datorn nu och förhoppningsvis hinner jag även med ett träningspass innan jag ska vara på drinken i kväll.

Ha en fin fredag favoriter så hörs vi i helgen, puss & kram!


2 kommentarer2 kommentarer om “fredag, förebilder och att fega ur”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här