Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

08:12 | August 29, 2019

jacka med skärp i midjan och bara ben ett tag till

blå jacka här // skor Flattered här // jeanskjol liknande här // väska YSL här

Hej torsdag! 

Det var många av er som gillade min outfit jag hade på mig härom veckan på Designtorgets event och nu när Stockholm bjuder på pangväder passar jag på ta på mig samma och gå barbent ett tag till! Jag älskar min nya jacka. Den är som en hybrid mellan jacka och kavaj och har det där skärpet i midjan som smiter åt så fint. Jag har ju en liknande fast armégrön från Arket som ni brukar fråga så ofta om. Den görs inte längre men här har ni en jacka i exakt samma modell, lite tunnare bara.

Idag blir det jobb med Matilda, vi ska fota och skapa innehåll. Sen ska jag möta upp en bekant för lunch på Taverna Brillo och därefter blir det bara ett par timmars jobb till för min del för sen ska jag möta upp Mikaela och gå på Gröna Lund. Så pepp!

Ha en fin dag, puss & kram!


6 kommentarer6 kommentarer om “jacka med skärp i midjan och bara ben ett tag till”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Du passar verkligen så bra i denna outfit, WOW!!

  Reply
 • Tack snälla, vad glad jag blir! Kram.

  Reply
 • Jag har skrivit det förut men kan inte skrivas för mycket , du är så himla vacker Linn !! 🙂
  Man kan se att du har en fin insida i din utstrålning , det är också väldigt vackert .

  Ha en fortsatt underbar vecka !

  Reply
 • Men tack snälla du, vad glad jag blir, det värmer verkligen att höra. Detsamma goding, massa kramar!

  Reply
 • Snyggt! Du passar så bra i brunt hår! Tyckte jag läste du skulle ändra hårfärg snart. Oavsett är det snyggt men som sagt brunt är så fint 🙂
  Kram

  Reply
 • Tack! Ja precis, jag gick till frisören och gjorde ljusa slingor och en nyansering. Det blev ingen jättestor förändring men jag är supernöjd och det kommer bli ljusare och ljusare efter hand som jag tvättar det. Kram!

  Reply