Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

07:58 | August 26, 2019

vecka 35 – tillbaka till träningsrutiner, en ytlig förändring och festmaraton

veckans planer

Hej favoriter! Måndag och ny vecka. Jag har ju varit i Skåne i helgen och tankat energi för flera veckor framåt, jag har haft så mysigt men mer om det senare. Idag är det full fart igen och vi håller på att planera för nästa beställning hos fabriken. Tiden går fort och vi måste se till att vi har lager som räcker för hela hösten och till jul. Wow, det är så mycket saker att tänka på när man driver en e-handel, det är så mycket som går fel hela tiden och som måste synka men fan vad kul det är. Inte en tråkig stund och det känns som att jag redan har så mycket bättre koll än i våras. Även om det fortfarande finns en miljon saker som jag måste bli bättre på och lära mig! Idag sitter jag bänkad framför datorn med siffror och i morgon jobbar jag med Matilda. Vi ska fota och efter lunch ska jag ta en kaffe med Iman som har grundat Grounded Factory, jag älskar deras yogamattor. Vi sågs på A Start Up Storys event på Designtorget och sedan hörde hon av sig och undrade om vi kunde ta en kaffe. Jag älskar ju att träffa duktiga entreprenörer och lär mig alltid så mycket av det. På onsdag har jag några möten och hänger på kontoret hela dagen, precis som på torsdag. Jag försöker hålla mina veckor ganska fria från möten just nu. Jag berättade ju efter semestern att mitt mål är att bygga upp en bättre struktur inför hösten och det är just det jag håller på med nu. Det tar en hel del tid men alla bitar börjar sakta men säkert falla på plats och snart har vi en bra plan inför hösten och resten av året så att jag vet precis vad jag behöver göra.

På torsdag eftermiddag möter jag upp Mikaela efter jobbet och så ska vi till Gröna Lund. Jag fick en heldag av henne där i födelsedagspresent, det kan ju vara den bästa presenten någonsin. Vi tänkte gå dit redan vid tretiden så vi hinner åka en massa karuseller innan det blir för mycket folk, hehe. Jag älskar ju nöjesparker och har inte varit på Gröna Lund i år än så det är verkligen på tiden. På fredag har jag möte med vår agent för Organista och på kvällen möter jag upp ett stort tjejgäng på Banks Takterass, där ska vi ta en fördrink och sedan äta middag på Ciccios och fira min älskling Stina som har fyllt år. På lördag ska vi på en annan födelsedagsfest med tema Mexico, jag har planerat min outfit i flera veckor och jag är riktigt taggad på att köra en hel festhelg i Stockholm. Det var så längesen jag var ute i Stockholm och jag älskar den här tiden på året, när det fortfarande är sommar men alla har kommit hem från semestern. På söndag blir det alltså horisontalläge och serie-maraton. Vi har sett klart La Casa De Papel nu så om ni har några grymma serietips får ni gärna lämna en kommentar.

veckans bästa

På onsdag är det en stor dag för mig, jag ska nämligen färga håret, haha! Jag gör ju sällan förändringar med mitt hår som ni vet. De senaste två åren har jag låtit min egna hårfärg växa ut. Ett tag stormtrivdes jag i mörkt hår men nu är jag trött på det! Jag gillar kontraster! Mörka ögon och bryn – ljust hår, eller ljusa ögon och bryn – mörkt hår. Jag har ju ganska mörka drag och nu när min blonda utväxt är helt borta så känner jag mig så platt! Jag och Emelie har bestämt att det kommer bli ungefär så här. Det är i alla fall min referens men jag är fan nervös, jag tycker det är så svårt att leta inspiration och sen få till det man har tänkt sig i verkligheten. Men Emelie är ju ett riktigt proffs så jag får helt enkelt bara luta mig tillbaka och lita på henne.

veckans sämsta

Jag känner mig så svag i kroppen, ahhhh! Jag vågade inte träna alls förra veckan efter min feber. Jag bokade in ett pass men när dagen kom så kände jag mig inte helt hundra och struntade i att gå dit. Så jag är så pepp på att komma igång igen, jag ska sätta mig och boka upp träningspass för hela veckan nu så att jag får en riktig rivstart.

veckans låt

Ok, det här är precis en sådan låt som jag sätter på på högsta volym när jag ska göra mig i ordning och då stirrar Mattias på mig med en blick som undrar “vem är du egentligen?”. Haha! Han tycker helt enkelt inte att sådan här musik stämmer särskilt bra in på min personlighet i övrigt. Det har han säkert alldeles rätt i men jag älskar rnb och hiphop som ni vet. French Montana är en favorit och jag fastnar för de flesta låtarna han gör nya versioner av. Den här är favoriten och går på repeat i mina hörlurar just nu!

Ha en underbar måndag älsklingar! 


4 kommentarer



4 kommentarer om “vecka 35 – tillbaka till träningsrutiner, en ytlig förändring och festmaraton”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Efter jag har haft feber brukar jag också känna mig svagare i kroppen ett tag…

  Reply
 • Hej på dig! Usch ja, och jag antar att det bara är att stå ut. Det fina är väl att man alltid tillfrisknar igen och sen känner sig starkare än någonsin, hehe. Kram!

  Reply
 • Spännande med håret!

  Reply
 • Eller hur! Alltid spännande med lite ytliga förändringar. Fast nu blev det ju inte någon jättestor förändring just den här gången, men jag känner mig jättenöjd. Kram!

  Reply