Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

08:17 | August 22, 2019

packar väskan inför Skåne och vår tvättpåse i lager igen

packing organizers

foto: Fredrika Persson

Hej godingar!

Jag har precis packat klart min väska inför helgen i Skåne och ska kila bort till kontoret nu. Jag åker redan i kväll efter jobbet och tycker att helgen går alldeles för fort om man åker fre-sön. Jag kan jobba därifrån i morgon istället och sedan vi blev med pack och plock-lager i Jönköping så kan jag jobba varifrån som helst igen. Efter tio år med bloggen så är det verkligen något jag har blivit bortskämd med. Jag skulle nästan vilja påstå att jag har vant mig vid att ofta byta arbetsmiljö, och då syftar jag inte bara på att jag måste resa till helt andra platser.

Utan att jag först sitter vid mitt skrivbord på kontoret i några timmar, sen på ett café någonstans och så fortsätter jag jobba hemifrån eller ute på landet. Jag blir mer effektiv om jag får miljöombyte då och då och jag ser fram emot att sätta mig på något mysigt café i Malmö i morgon och jobba några timmar. Jag har dessutom lite praktiska saker som jag måste ta tag i, det är därför jag åker en dag tidigare också så att jag kan hänga oavbrutet med Sofia, Maria och Marilou hela helgen sen.

I tisdags fick vi förresten påfyllning av våra beiga tvättpåsar som så många har frågat efter. De har varit slutsålda ett tag tyvärr, men nu finns alla seten i lager igen och man kan även köpa tvättpåsen separat så klart. Jag är så glad för allt fint material vi får från influensers som använder våra produkter från Organista och Fredrika som har tagit de här härliga bilderna av sin packning har länge varit en av mina favoriter. Jag älskar hennes stil och det känns så overkligt att våra produkter börjar dyka upp här och var i bloggar och på Instagram-konton som jag har följt så länge.

Puss & kram!


6 kommentarer6 kommentarer om “packar väskan inför Skåne och vår tvättpåse i lager igen”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hoppas du får en Grym skånehelg, blir nästan avis,haha!
  Blev lite nyfiken på vart du köpt väskan, som du packar i?
  Kram

  Reply
 • Hej där! Åh, det är som sagt Fredrika som har tagit bilderna. Så kika med henne 🙂 https://nouw.com/fredrikapersson

  Ha en fin helg, kram <3

  Reply
 • Måste verkligen investera i Organistas produkter, finns ju inget värre än en stökig resväska!

  Reply
 • Do it 😀 Du kommer älska! Kram

  Reply
 • Jag gillar packlista skarpt, skulle dock vilja ha den på svenska, vill du även göra en svensk packlista så vore det väldigt bra 😊 har skrivit lite organistaprodukter på min önskelista över saker att skämma bort mig själv med i höst, det landar en beställning hos dig så småningom ❤🤗

  Reply
 • Hej fina du! Tack för input. Vi skriver ju allt vårt innehåll för Organista på engelska just nu, men vi ska absolut ha det i åtanke och målet i framtiden är att ha allt översatt till svenska om man går in på vår sida från Sverige men det kommer dröja ett tag tyvärr! Och vad roligt, vad glad jag blir, lova att höra av dig när du har testat produkterna. Kram!

  Reply