Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

08:15 | August 20, 2019

transparenta ärmar, markerade axlar och denim

kofta med transparenta ärmar här // jeans här // väska här // clutch Dior vintage // sandaler här 

Hej godingar! 

Tisdag i Stockholm och jag känner på mig att det kommer bli en bra dag idag! Jag börjar med ett frukostevent på Åhléns som Sara Biderman håller i tillsammans med Bread & Boxers. Sen blir det raska steg tillbaka till kontoret. Det blir mycket skapa innehåll idag, jag älskar sådana dagar och efter lunch har jag möte med vår FB-konsult.

Markerade axlar i transparenta tyger är en trend vi kommer att se mycket av i höst och jag älskar den! Jag känner mig så fin i den här varianten från Zara och jag gillar att styla med ett par jeans så att det inte blir för hårt men i höst kommer jag matcha den till en helt svart outfit också, det tror jag kommer bli hur fint som helst.

Puss och kram på er och ha en fin tisdag!


4 kommentarer4 kommentarer om “transparenta ärmar, markerade axlar och denim”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Men Wow sååå snyggt, du klär i allt Linn❤️
  Snygg tvätt på jeansen också, Kram!

  Reply
 • Tack gulliga du! Ha en fin vecka, massa kramar ❤️

  Reply
 • Hej, så snygga jeans!! Fin styline!

  Hittar inte dom på hemsidan, vill du skriva vilken modeel det är? Så snygga jeans, letat länge och vill beställa lika du har 🙂

  Ha en fin dag
  /Anna

  Reply
 • Hej på dig! Tack, det är mina favoriter och jag har fått många kommentarer om dem. Modellen är Iris Mom Jeans och kommer ifrån Gina Tricot, men det verkar som att de inte finns där längre. Du hittar dock alla deras Mom Jeans här, där finns säkert några liknande. Kram!

  Reply