Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

07:47 | August 19, 2019

vecka 34 – frukostevent, FB-möte och sviterna av helgens feber

veckans planer

Hej måndag! Hur mår ni idag? Jag mår fint men har kanske inte riktigt lika mycket energi som vanligt idag, men mer om det sen. Tack för alla tips angående min dator förra veckan förresten. Det var faktiskt Petra som läste mitt inlägg och hon har haft exakt samma problem med sin iMac. Hon tipsade mig om MacPatric som sitter på samma kontor som vi gör. Jag mailade honom direkt och han svarade att: “Det är hårddisken som sitter i iMac som är av en mekanisk typ som snabbt blir långsam. Vi sätter i en SSD och då kommer datorn vara snabb i flera år till.” Eftersom jag i princip inte kan använda datorn just nu så får det bli ett byte av hårddisken helt enkelt. Jag som annars har väldigt bra erfarenhet av Apple och deras produkter är lite förvånad faktiskt. Det känns olikt Apple att sälja produkter med så kort livsstid och jag har alla mina filer och program i molntjänster så det har absolut inte något att göra med att minnet är överbelastat eller liknade. Tråkigt! Men nu löser det sig i alla fall och Patric ska hämta datorn på kontoret idag och jag får förhoppningsvis tillbaka den redan i morgon. Jag älskar när saker och ting går snabbt! Annars ska jag sitta bänkad framför min bärbara dator idag och få en massa gjort. I morgon startar jag morgonen med frukost-event för Saras nya kollektion tillsammans med Bread & Boxers, sen har jag ett möte med min FB-konsult och på kvällen ska jag till min massageterapeut. På onsdag blir det kontoret hela dagen bortsett från ett viktigt lunchmöte, jobb med Matilda och även på torsdag jobbar jag med Matilda hela dagen…

veckans bästa

…och på kvällen åker jag ner till Skåne. Jag har haft ett ovanligt sug efter Skåne efter min och Mattias helg där i slutet av maj. Så fort jag kommer fram så åker jag hem till Sofia och Rex. Maria och Marilou är nämligen på besök från London så vi får hänga tillsammans hela helgen. Maria och Marilou kommer faktiskt upp till Stockholm och hälsar på Marias bror redan idag så jag kommer få se riktigt mycket av dem den här veckan eftersom de ska bo någon natt hemma hos oss också. Lyx!

veckans sämsta

Jag har som sagt inte lika mycket energi idag som jag brukar ha! Jag var nog lite för pepp på att vara tillbaka i stan och på kontoret förra veckan, haha. Och tog ut mig lite för hårt för i torsdags efter lunch fick jag jättehög feber. Jag hade ingenting planerat under helgen och hade planerat att jobba lite för att känna mig riktigt i fas inför den här veckan. Men istället har jag legat i sängen med jättehög feber och gjort mitt bästa för att få tillfriskna så fort som möjligt. Jag mår mycket bättre idag men det tar nog ett par dagar till innan jag känner mig som vanligt igen.

veckans låt

Ok, det här är en låt helt i min smak! Jag hör den överallt just nu, på radion, Instagram, i tv och första gången jag hörde den visste jag direkt att den skulle få gå på repeat i mina hörlurar. Min energinivå må vara lite lägre än vanligt men humöret är på topp. Och ni vet när man har varit så dålig så man knappt kommer upp ur sängen? Då ligger jag alltid och fantiserar om allting jag ska göra när jag mår bättre igen. Och när febern väl släpper taget så känner man sig pånyttfödd igen! Jag älskar den känslan och den här låten passar verkligen perfekt för mitt humör idag, jag hoppas att ni gillar den lika mycket.


2 kommentarer2 kommentarer om “vecka 34 – frukostevent, FB-möte och sviterna av helgens feber”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här