Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

13:40 | August 18, 2019

transparenta boxar för snygg förvaring

transparent box

Ok vänner!

Jag har ett samarbete på min Instagram med Granit just nu och egentligen skulle det inte upp här i bloggen men jag älskar produkterna så mycket så jag lägger upp det här också, haha. Jag får alltså ingenting betalt för det här inlägget men vill verkligen visa er den här fina förvaringen och jag har så klart reklam-märkt inlägget så att det inte blir några missförstånd.

Ni vet ju hur mycket jag brinner för förvaring och organisering och ute på landet har jag verkligen gjort det till en sport att våra förvaringslösningar ska vara både praktiska men också fina att titta på.

De här transparenta boxarna går att förvara det mesta i och jag använder en i köket till ljus, små ljusstakar och tändstickor…

…en i vardagsrummet/matsalen till servetter, namnlappar, snören, pennor och annat som jag använder när jag dukar inför middagar…

transparent box granit

…och en vid min skrivbordsplats i gästrummet med mina stämplar, håltagare, häftapparat, linjaler, skrivböcker och annat som jag använder när jag jobbar.

De är enkla att stapla ovanpå varandra och självklart går de lika bra att ställa in i ett skåp men det jag älskar är att jag kan organisera våra saker snyggt och se precis vad jag har av allting.

Ni hittar displayboxarna här!

Jag vet att ni är många här inne som älskar ordning och reda precis som jag så jag kände verkligen att jag ville tipsa er här också, för er som kanske inte följer mig på Instagram. Jag har varit stamkund hos Granit så länge jag kan minnas och vi har så mycket Granit-produkter på landet. Det är alltså lite extra kul att få göra ett samarbete tillsammans med dem.

Jag har dessutom fått en rabattkod som är linn20, så om ni anger den när ni checkar ut i kassan får ni 20% rabatt på ett helt köp. Jag hoppas den kommer till användning och att ni har en fortsatt härlig söndag! Nu ska jag krypa ner i soffan tillsammans med Mattias och Charlie och fortsätta titta på vår nya serie som Michaela och Damon tipsade om. Den heter La Casa de Papel och är så spännande!

Puss & kram


10 kommentarer10 kommentarer om “transparenta boxar för snygg förvaring”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Älskade det här inlägget! Så fint stylat med boxarna också! 🙂

  Reply
 • Tack gulliga du! Ha en fin måndag 🙂 kram

  Reply
 • Den serien har jag och min pojkvän också börjat se! Så fort ett avsnitt är slut så ser vi på varandra..baaaara ett till :). Vi får sätta stop vid två avsnitt på vardagskvällar. Men riktigt spännande serie och då är vi fortfarande bara på första säsongen, så vi har många avsnitt kvar. Tråkigt att vara sjuk men samtidigt ett sätt för kroppen att säga “att nu tar vi det lugnt några dagar”. Hoppas att solen lyser hos er som den gör här vid norrlandskusten och att du kan ut på en promenad och njuta!

  Reply
 • Hej där! Haha, samma här, vi har svårt att sluta. Tack fina du och idag blir det faktiskt en promenad om än i lugnt tempo. Jag mår mycket bättre redan men ska vara försiktig. Njut av det fina vädret och ha en härlig vecka! Kram <3

  Reply
 • Så fint stylat!! Blir verkligen inspirerad 🥰
  Var är det runda gråa bordet ifrån?

  Reply
 • Tack snälla 🙂 Från Reforma! Kram

  Reply
 • Hej! Jag undrar vad det är för färgkod på erat kök, såå fint 😍 Tack för svar. Med vänlig hälsning, Sophie

  Reply
 • Hej! Färgen på luckorna heter S-5000-N och vi köpte vår färg från Jotun men om man har färgkoden kan man köpa färgen från vilket märke man vill. Kram!

  Reply
 • Hej,
  Jättefint verkligen! Vart är mattan i vardagsrummet ifrån?

  Reply
 • Tack! Mattan är från Värmdö Färgbod och färgen heter Blyerts. Vi har den både på landet och i stan. Kvaliteten är utan tvekan den bästa jag har varit med om för det kvadratmeterpriset. Kram!

  Reply