Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

09:52 | August 16, 2019

behind the scenes-bilder, en liten olycka och att skratta sig genom en hel arbetsdag

Hej godingar!

Jag sitter och skriver texter till ett Instagram-samarbete och pillar med en presentation och på tal om det så kommer här lite behind the scenes-bilder från en inspelning som jag gjorde tillsammans med Tresemme innan sommaren. Bilderna har jag lånat från Annicas blogg.

Inspelningen ägde rum i Nacka ett par dagar innan semestern och samma dag som vi fick påfyllning av vårt lager, så jag hade så mycket att göra. I pauserna passade jag på att svara på mejl och smsa med fraktfirman.

Cube-gänget hade varit i studion flera timmar innan mig och förberett. Överallt låg det en massa planscher på mig och Annica, jag skojade och frågade om jag fick ta med dem hem sen när vi var klara. Det hade varit något, att sätta upp sina egna outfit-bilder som konst på väggarna där hemma. Eller inte, haha!

Världens bästa Marre stod för hårstylingen…

…och det var nog första och sista gången som jag kommer få håret tvättat med vattenkanna och tre personer som assisterar för att det ska gå vägen.

Det var längesen jag skrattade mig genom en hel arbetsdag…

…Marre och Annica har så otroligt positiv energi och jag hoppas att vi kommer få jobba tillsammans fler gånger.

Efter stylingen som ni kommer få se mer av på min Instagram så körde vi en utmaning där vi skulle packa varsin resväska.

Under tiden som vi var i studion så passade Klara Charlie hemma i lägenheten och det var första gången de var ensamma tillsammans. När jag kom hem fick jag höra att Charlie hade visat sitt misstycke på ett riktigt oförskämt vis. I vanlig ordning när hon behöver gå gatan så ställer hon sig på dörrmattan men när Klara kom och skulle sätta på henne koppel så gjorde hon tvåan i hallen och sedan stirrade hon surt på Klara innan hon gick och la sig i sin korg igen. Haha, jag orkar inte, den där lilla divan alltså! Hon har aldrig bajsat inne tidigare, förutom en gång när hon var magsjuk så jag antar att hon var riktigt missnöjd och ville markera detta för Klara, stackarn.

Ni kommer som sagt få se mer av stylingen på min Instagram men vi flätade och torkade flätorna med hjälp av en fön och på tal om flätor så blev jag riktigt sugen på inbakade flätor. Tyvärr har jag aldrig riktigt lärt mig att göra inbakade flätor men jag ska se om jag hittar någon bra video så att jag kan öva lite. Det är så fint tycker jag!

Tack bästa gänget för en riktigt härlig arbetsdag!


4 kommentarer4 kommentarer om “behind the scenes-bilder, en liten olycka och att skratta sig genom en hel arbetsdag”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här