Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

08:04 | August 12, 2019

vecka 33 – återförsäljare, A Start Up Story, och tillbaka på kontoret

veckans planer

Måndag och ny vecka! Det känns som att de flesta börjar komma tillbaka från semestern nu och jag tänkte njuta lite extra av att vara tillbaka i stan och jobba. Förra veckan var ett underbart avslut på semestern men nu är jag redo för rutiner och vardagsliv igen. Idag jobbar jag dock från landet med Charlie för jag ska fota och filma en grej som kommer ta mer eller mindre hela dagen. På tisdag har jag två möten och tänkte köra ett administrativt race, det blir en hel del mer sånt nu när jag har två företag. På kvällen ska jag träna och onsdag blir första dagen tillsammans med Matilda på fyra veckor. Hjälp vad jag har saknat henne! Hon har precis avslutat sin semester i Kroatien och jag tror och hoppas att hon är lika taggad att vara tillbaka som jag är. Vi tänkte pendla lite fram och tillbaka till landet även den här veckan så efter jobbet några dagar blir det middag och övernattning ute i Skärgården. Vi vill suga ut det sista av sommaren nu innan den är över! På torsdag startar jag och Matilda morgonen med en frukost som A start up story har bjudit in till i samarbete med Designtorget. Där tänkte jag lära mig mer om hur man går tillväga för att få in sina produkter hos återförsäljare. Det ska bli så intressant för det är en helt ny värld för min del. På fredag jobbar jag antagligen från landet, jag behöver bli klar med en presentation och det blir jag lättast om jag får sitta helt ostört. 

veckans bästa 

Det kommer bli i morgon när jag är tillbaka på kontoret! Att få starta morgonen med en riktigt god frukost i bistron på No18. Att ta en kaffe och dyka ner i mailinkorgen, haha! Japp, allt det där har jag saknat under semesterns lata dagar. Och så har jag saknat stan! Att gå ut att äta på kvarterskrogen runt hörnet, att köra spontana biobesök och allt annat som man inte gör när man bor ute på landet.

veckans sämsta

Min stationära dator! Jag har ju en iMac på kontoret som länge var min nackes bästa vän. Jag sitter så mycket bättre framför den men de senaste månaderna har jag suttit med min bärbara dator istället och det tar bokstavligt talat knäcken på min nacke. Jag har blivit så stel igen och vet inte vad jag ska göra. När jag tänker efter så har min iMac alltid varit mycket långsammare än min MacBook. Är det någon som känner igen problemet? Kanske som vet vad man kan göra åt det? Jag måste lösa det asap, jag saknar att sitta upprätt med nacken och den stora skärmen som jag älskar så mycket.

veckans låt

Ok, under semesterns sista dagar, när vi hade kommit hem från Mykonos och hängde ute på landet så sträckkollade jag på serien Younger. Jag orkar egentligen inte gå in på vad jag tycker om själva serien… Lite sorglig vinkling, ännu sorgligare att verkligheten antagligen ser ut precis så men Younger är i alla fall den perfekta serien att fördriva tiden framför. Jag har t.o.m. haft den på i bakgrunden när jag har suttit och fixat bilder så det är absolut ingen ansträngande serie att titta på. Jag älskar att sträckkolla serier och lyckades beta av sex säsonger på knappt två veckor, haha, och vad har det med veckans låt att göra då? Jo, jag hittar ofta nya låtar när jag kollar på film eller serier men under de fem första säsongerna så var det inte en enda låt som föll mig i smaken. Haha! Serien är alltså helt ok men musiken är verkligen inte min kopp te! Det var först i ett av de sista avsnitten i säsong fem som jag faktiskt körde en Shazam (världens bästa app, den måste ni ladda ner om ni inte redan har den) och nu går den här låter på repeat i mina hörlurar. Jag kan som vanligt inte förklara varför jag fastnar för en viss låt, den talar till mig bara och just den här dängan gör mig så otroligt glad. Passar perfekt en måndag som denna!


4 kommentarer4 kommentarer om “vecka 33 – återförsäljare, A Start Up Story, och tillbaka på kontoret”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Vissa serier har så himla bra musik. Jag vet inte hur många artister och låtar jag upptäckt när jag tittat på One Tree Hill, Grey’s Anatomy, The O.C, Gossip Girl, Big Little Lies etc.

  Om du förresten vill ha tips på en serie som inte går att sluta se på så kan jag tipsa om sen franska komedi/drama-serien “Ring min agent!” på Netflix. Den utspelar sig i Paris på en talang-agentur (med kända franska skådespelare som gästspelar som en lite mer komisk version av dem själva). Helt underbar! Jag önskar att jag inte redan hade sett alla säsonger :(((

  Reply
 • Men åh, ja tack! Det har nästan känts lite tomt sedan jag såg klart på Younger så jag behöver verkligen en ny serie att fastna för, haha. Även om det är lite farligt för jag blir ju helt besatt och sträckkollar, hehe. Har inte riktigt tid med det nu när semestern är över, men jag får helt enkelt försöka att hålla mig till ett par avsnitt i veckan, hehe. Kram fina du och tack igen för tipset!

  Reply
 • Köp en ”laptop-riser” för att få upp skärmen och ha externt tangentbord + mus till, det är min räddning 🙂

  Reply
 • Åh, det är faktiskt ett jättebra tips, har faktiskt redan ett sånt ställ men slutade använda det när jag köpte stationär. Så det känns som så bortslösade pengar om jag inte får använda den, ska se om jag får rätt på min stationära först och annars blir det plan B. Tack för tipset! Kram <3

  Reply