Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

09:30 | August 9, 2019

en ny kollektion på gång och påfyllning av våra bästsäljare

Jag vet inte hur ofta jag nyper mig själv i armen nuförtiden!

Flera gånger i veckan faktiskt och extra många nyp blev det veckan innan vi åkte till Mykonos. Min plan var ju att pausa all annonsering för Organista under juli, vilket jag också gjorde, men desto mer spridning fick vi hos influensers. Det är så många som lägger upp och visar hur de använder våra produkter och var och varannan dag hör influensers som har sett våra produkter av sig. Vi sålde bättre under juli månad än vad vi har gjort innan och detta trots att vi knappt la en enda krona på marknadsföring.

Vårt lager på de beiga kuberna sålde ju slut på mindre än två veckor i början av juli men trots att de var slutsålda under större delen av juli så sålde vi för mer än vad vi brukar göra. Tacksam är bara förnamnet för vad jag känner mig! Sommaren kommer så klart vara vår högsäsong med tanke på att vi säljer produkter till resväskor men jag känner mig så redo inför hösten nu. En ny kollektion av prototyper är i full gång hos fabriken och jag har gjort en hel del ändringar. Vi kommer även släppa en helt ny färg under hösten och jag tror verkligen att ni kommer älska den.

De här underbara bilderna tog Rebecca Fredriksson av sin packning med våra produkter!

Man kan ju helt klart säga att jag och Rebecca gillar samma färgskala, haha. Jag är så glad att alla blir så frälsta av våra produkter och förra veckan fick vi en påfyllning av de beiga kuberna igen. Vi har börjat få riktigt många återköpande kunder och det slår mig emellanåt att det här har gått så mycket bättre än vad jag någonsin hade kunnat drömma om. Jag har storartade planer för Organista men en sak i taget. Nästa vecka börjar jag med att se över alternativ för att ta in mer kapital i bolaget och sen ska vi börja skissa på ytterligare en ny kollektion, presentkort inför julhandeln och fina boxar så klart.

Inte en tråkig stund och tack för att ni följer med mig på den här resan!


10 kommentarer10 kommentarer om “en ny kollektion på gång och påfyllning av våra bästsäljare”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Kul att det går så bra, grattis!

  Reply
 • Tack gulliga du! Ha en fin helg <3 Kram

  Reply
 • det var mig en jäklarns massa nypande i armen

  Reply
 • Jajamensan 🙂

  Reply
 • Åh vad blir den nya färgen? Berätta gärna så snart det är bestämt, för velar just nu mellan att köpa de beiga och att vänta! 😀

  Reply
 • Åh, kommer bilder och mer info i slutet av augusti 🙂 Det är mot det mörkare hållet i alla fall så om du gillar de beiga hade jag kört på dem! Kram så länge <3

  Reply
 • Vad roligt att det går så bra! Jag är supernöjd med mina packboxar 😊
  En tanke, om det var mer förpackning du menade med boxar tycker jag man kan bespara miljön det 🌱

  Reply
 • Åh, vad glad jag blir! Det betyder så mycket för mig och jag blir lika glad varje gång någon hör av sig med feedback, så tack för det. Miljömässigt så håller jag med dig, däremot skulle jag vilja göra som Soft Goat gör där man kan välja om man vill ha det i en box eller inte. Till en julklapp t.ex. som man annars slår in på annat sätt, eller om man kanske vill förvara sina produkter som en fin inredningsdetalj hemma men lägger man en andra order så kanske man inte vill ha en box. Kram bästa du och tack för din input! Den är guld värd!

  Reply
 • Inte alls förvånad faktiskt, känns verkligen som du har hittat en lucka på marknaden och det känns som att företaget kan gå hur bra som helst 🙂
  Kram/ Sara

  Reply
 • Tack snälla du! Det värmer mitt hjärta, hoppas att du har haft en underbar sommar. Massa kramar!

  Reply