Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

08:01 | August 7, 2019

love stories bikini och örhängen med snäckor

bikini Love Stories x H&M här // örhängen med snäckor här

Hej onsdag!

Hur mår ni idag? Jag mår bara fint och börjar sakta men säkert komma in i mitt work mode igen. Det tar ett tag innan hjärnan kommer ikapp, helt klart, och något jag inte gillar när jag tar semester så är det att jag blir så seg. Jag vet att det är kroppen och knoppen som måste återhämta sig. Det är livsnödvändigt men jag kan inte låtsas om som att jag tycker om det. Jag gillar att ha många bollar i luften, vara effektiv och få mycket gjort. Samtidigt så var det bra för mig med en paus i den dagliga uppdateringen.

Det var skönt att ta ett steg tillbaka och nu känns det som att jag har ganska bra koll på hur jag vill lägga upp min höst. Våren var faktiskt alldeles för stökig nu när jag tänker tillbaka, den roligaste våren i mitt liv men det var alldeles för mycket släcka bränder under uppstarten av Organista. Inte en lugn stund! Nu känns det som att jag åtminstone har lite mer kontroll över allting så jag tänker mig att höstens tema ska bli “struktur”. Det är i alla fall min tanke, sen brukar det ju aldrig riktigt bli som man tänkt sig, haha.

Jag kommer definitivt sakna att leva i min bikini i alla fall. Idag har jag bytt ut den mot träningskläder och ska snart hoppa in i bilen och köra in till stan. Träning, massageterapeut, ett möte och jobb på kontoret står på dagens schema. I kväll kommer Mattias syster och hennes familj ut så ska vi äta middag tillsammans. Mysigt, och det känns som att den här veckan blir en härlig smygstart på nästa vecka när allvaret drar igång på riktigt.

Ha en härlig onsdag mina favoriter, kram!


2 kommentarer2 kommentarer om “love stories bikini och örhängen med snäckor”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här