Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

11:18 | July 16, 2019

hotellfrukost på landet och att slippa åka till matbutiken

Hej favoriter! 

Alla som blir akut sugna på en riktig stor och härlig frukostbuffé när ni ser de här bilderna räcker upp en hand? Det blir i alla fall jag, haha och det här är något av det bästa jag vet när vi har gäster. Jag kan planera vad jag ska köpa till vår frukostbuffé i flera dagar i förväg!

Nu när vi bor ute på landet beställer vi i princip allt vi behöver via Mathem och så levereras det nere på vår brygga med Skärgårdsbåten. Jag älskar det! Det känns så befriande att inte behöva åka och storhandla i matbutiken längre. Vi har ju dessutom en bra bit att köra dit annars!

Jag kan inte riktigt förklara min besatthet av frukost, men överlag så gillar jag kall mat, det kanske är det? Och när jag får äta lite av varje! Plock är det bästa jag vet…

Jag älskar dessutom att rå om människor, att bädda alla sängarna, lägga fram handdukar och göra fint så att alla som kommer hit känner sig precis som hemma.

Så som ni säkert förstår brukar mina beställningar hos Mathem vara mestadels frukost-relaterade. Mattias är så trött på mig, haha! Jag kan ju leva på frukost hela dagen och fyller alltid kylen på bredden och tvären med bär, yoghurt, frukt, juice, ägg och goda pålägg.

Jag ser alltid till att det finns något som alla tycker om när vi har övernattande gäster och jag vill att de ska känna sig som hemma men också nästan som att de bor på ett hotell, då har jag lyckats och jag njuter varje sekund när jag får förbereda frukosten på morgonen!

Jag vaknar ofta minst en eller två timmar tidigare än våra vänner och då kan jag gå upp i lugn och ro och städa undan efter kvällen och förbereda. Den här lilla tjejen brukar göra mig sällskap i hopp om att hon också ska få frukost. Vi är morgonpigga båda två bara det att Charlie går och lägger sig efter frukosten igen och sover några timmar till, haha.

Det är många av våra vänner som är antingen laktos- eller glutenintoleranta så det krävs lite planering när jag ska förbereda min frukostbuffé så att alla kan ta del av den.

Hos Mathem är det utbudet av produkter oändligt vilket underlättar väldigt när jag ska lägga min beställning. Det blir ofta väldigt många laktosfria alternativ och så brukar jag se till att alltid ha lite glutenfritt bröd hemma.

Här lyckades jag faktiskt pricka av allt jag var sugen och det finns inget bättre än hur glada alla blir för den där extra lilla ansträngningen! Jag önskar att jag kunde bjuda hit er alla på frukost någon gång, hur mysigt hade inte det varit?

Och glöm inte min rabattkod LINN100 som ger er 100 kronors rabatt när ni handlar för mer än 700 kronor på Mathem. Koden gäller hela sommaren och kan användas av både nya och befintliga kunder.

Puss och kram!


6 kommentarer6 kommentarer om “hotellfrukost på landet och att slippa åka till matbutiken”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Ååå jag skulle komma direkt om det bjöds på en sån där underbar frukost😍

  Reply
 • Hihi, vad kul att höra! <3

  Reply
 • Så underbart med leverans till bryggan😍. Så himla synd att dom inte levererar i södra Stockholms skärgård. Vi har landställe på en ö vid Nåttarö och deras vore så härligt att kunna beställa mat direkt dit.

  Reply
 • Förhoppningsvis kommer de kunna göra det längre fram <3 Det är verkligen en underbar tjänst 🙂 Kram!

  Reply
 • Åh, så fint och mysigt du fixar det för era gäster!
  Vem hade inte velat vara frukostgäst hos dig liksom? 😉
  Håller med om att frukost är bästa målet och jag äter gärna frukostmat på kvällen också.
  Nu blir det inte så fint uppdukat och så översvallande mycket här i vår familj men ganska stor frukostbuffé kan det allt bli.
  Ha det riktigt gott och hoppas du kan njuta lite semester du också!
  Kram P

  Reply
 • Hej kära du! Haha, jag har tänkt på det så mycket sen jag skrev det och det vore drömmen, att få köra världens frukost på landet tillsammans med några utav er läsare. Jag ska pitcha idéen för min account manager så kanske man kan göra det i samband med något samarbete, haha. Hur kul vore inte det? Hoppas att du har haft en underbar sommar, kram!

  Reply