Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

07:30 | July 15, 2019

vecka 29 – semesterlunk, kundtjänst och yttre Skärgården

veckans planer

Hej på er! Måndag idag, som inte känns det minsta som måndag, haha. Jag tycker att dagarna flyter ihop nu under sommaren även om jag jobbar. Jag jobbar lite varje dag så det blir svårt för mig att skilja söndag från måndag t.ex. Och det här kan bli det tanigaste “veckans planer”-inlägget i år för jag kommer förhoppningsvis hänga mestadels på landet. Jag har precis kommit till kontoret och ska jobba härifrån hela dagen, jag måste fixa lite grejer som jag inte kan göra från landet och ikväll ska jag på ett träningspass. Annars tänkte jag jobba från landet resten av veckan och ägna tid åt bloggen, jag ska beskära mina enorma tomatplantor, rensa ogräs i trädgårdslandet, skicka in en beställning på nya prototyper till Organista (så kul!) som kommer till hösten, svara på kundtjänst-mail och pilla med vår budget så att jag kan sätta upp en strategisk plan inför augusti när allt drar igång på allvar igen. Så jag har lite att pilla med men tänkte passa på att stanna upp och bara njuta också!

veckans bästa

Jag vill bara gå ner i varv och hitta in i semesterlunket nu! Ni som känner mig här genom bloggen vet ju att jag har lite svårt att koppla av och varva ner men jag ska göra mitt bästa den här sommaren tänkte jag. Vi har lite vänner som kommer ut och hänger och jag vill utforska mer av den yttre Skärgården i år, jag hoppas att vädret tillåter. I så fall blir det både en och kanske två längre dagsutflykter med båten! Jag har faktiskt aldrig varit längst ute i Stockholm Skärgård men har hört att det är så fint. Har ni några tips på ställen vi inte får missa om vi åker ut så lämna gärna en kommentar.

veckans sämsta

Jag gillar ju inte att klaga, haha, och vi får faktiskt inte så mycket kundtjänst-mail. Jag tycker dessutom om att ha kontakt med både befintliga och potentiella kunder men den här veckan skulle jag verkligen bara vilja stänga ner min mail helt. Det kommer så lite andra mail så jag hade verkligen kunnat passa på att göra det nu också. Istället har jag satt en regel att jag kollar inkorgen en timme varannan dag och så håller jag tummarna för att den håller sig lika tom som den har gjort hittills.

veckans låt

Alltså jag är så laddad inför Mykonos nu. Vi har bokat en massa härliga middagar och luncher och har så mycket vänner som är där samtidigt. Det var faktiskt Steffi som bad djn att sätta på den här låten under vår tjejlunch på Verde i St Tropez. Den är verkligen all in, haha, men den har fastnat så den går på repeat i mina hörlurar. Kanske inte världens bästa låt för att komma in i semesterlunket, men hur tung är den inte? Så om ni ser mig gå förbi på stan i alldeles för snabb takt och med ett stort leende över hela ansiktet, då vet ni att jag lyssnar på den här låten, haha.

Ha en härlig måndag hjärtan och kika in lite senare så ska jag visa er en ny favorit!


4 kommentarer4 kommentarer om “vecka 29 – semesterlunk, kundtjänst och yttre Skärgården”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Ta båten till Arholma. Lovar att du inte blir besviken o ta en fika på dansbanan där. Vackrare Ö finns inte😍🌸

  Reply
 • Men åh, tack för tipset, jag har skrivit ner det <3 Kram

  Reply
 • Hej! Fick precis en snilleblixt och tänkte ge den till dig hehe. Organista har massor med roliga grejer för privat organisering och tänker att du förmodligen utvecklar det spåret i detta nu. Men vad sägs om organisering för jobb? Inte till stora företag kanske men till små entreprenörer som du själv. Hur strukturerar du upp ditt jobb? Dina och personalens arbetsuppgifter, mål, budget produktutveckling osv osv? Tänker att vi är i en ny era nu med många som vill jobba för sig själva så tror definitivt det kommer att gå! Säger det här till dig för driver ett företag atm och ska starta ett till och är fett into listor, organisering osv! Du är ju civilekonom så tror inte det blir några problem. Hur tar man sitt företag till nästa steg? Hur går man från produkt till verklighet? Och om man försöker förvandla det till rena produkter som du kan sälja – kalendrar, anteckningsböcker, templets, färdiga affärsplaner man kan skriva ut och fylla i osvosv. Puss!

  Reply
 • Wow, jag älskar snilleblixtar och det är så roligt för jag tänkte alltid att jag skulle börja med produkter för att organisera hem och skrivbord. Däremot så finns det en hel del bra alternativ för det redan så jag började med det jag tyckte saknades på marknaden. Med det inte sagt att vi inte kommer göra organisering till hem och kontor i framtiden. Jag älskar din idé att rikta sig till start ups och konsulter, jag tror precis som du att det är den utvecklingen vi kommer se. Tack för att du delade med dig av din snilleblixt bästa du, puss och kram!

  Reply