Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

15:44 | July 15, 2019

ett litet tillskott i väskgarderoben

Säg hej till en ny favorit mina vänner!

Ni har nog skymtat den på ett par bilder från St Tropez redan och jag har faktiskt inte varit sugen på en ny väska på väldigt länge. Jag är så nöjd med de jag har så jag trodde inte att jag skulle bli det på ett tag heller. Sen sprang jag in i den här lilla guldklimpen på Harvey Nichols när jag och Mattias var i London och blev alldeles förälskad.

Det har knappt blivit någon shopping till mig själv sedan jag startade Organista så till en början var jag lite tveksam om jag verkligen skulle unna mig en ny väska trots allt. Jag har tagit ut ytterst lite lön ur mina bolag i år, jag vill spara varenda krona så att vi kan växa och alla pengar jag har haft över har gått till resor och upplevelser. Det är alltid min högsta prioritet!

I London kostade väskan en bit över 5000 kronor. Så jag kikade på ATP’s hemsida och såg att väskorna var väldigt mycket dyrare i London än hemma och beslutade mig för ha is i magen och hålla tummarna för att den fanns här istället. Så för några veckor sedan när jag ändå befann mig på Södermalm gick jag inom ATPs butik och där stod den och kostade bara 4000 kr. Jag blev jätteglad och slog till direkt, antagligen för att det kändes som att den var så mycket billigare, haha!

Jag har haft span på ATP ett bra tag och tycker verkligen om deras design men inte hittat något jag fallit pladask för, tills nu. Väskan är ju dessutom i färgen kamel som jag älskar. Den känns väldigt Linn helt enkelt!

Första användningstillfället fick bli i Frankrike och jag är så nöjd. Det kommer bli många fler tillfällen i både sommar och höst så ni lär mer av den här i bloggen framöver. Tänk så fin den kommer vara till ett par långbyxor och en snygg kappa när det blir lite svalare i september igen, mums!


4 kommentarer4 kommentarer om “ett litet tillskott i väskgarderoben”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här