Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

09:53 | July 14, 2019

svar på kommentarer – semester, poolbygge och influenceryrket

Hej Linn! Först och främst vill jag tacka för en fin blogg! Jag och en vän ska till Mykonos sista veckan i juli och har några frågor du kanske kan svara på? Hur funkar det med solbäddar därborta? Vi har främst sena luncher inbokade på olika ställen runt ön men inte bokat några bäddar. Tror du det går att få tag på de innan luncherna ändå? Sedan så har vi även fått en tid på Sea Satin men denna är 19.30, skulle du säga att det är värt ett besök ändå? Många, inkl du har sagt att det är som bäst betydligt mycket senare än så. Vilka tre ställen/restauranger skulle du säga är ett måste att besöka? Tusen tack!

Hej där! Åh vad härligt, då är vi där samtidigt! Hoppas vi ses, i så fall måste du lova att hälsa, haha. Bra fråga det där med solbäddarna. Vi har främst hängt vid poolen på hotellet och sen ätit lunch och festat på ställena men på alla ställen finns det alltid solbäddar så det går garanterat att boka. Angående Sea Satin så har du helt rätt, det drar igång först runt midnatt så alltså efter er sittning. Där är sjukt mysigt oavsett men man går främst dit för att det blir fest runt borden skulle jag säga. Jag hade däremot kunnat tänka mig att köra en lugnare middag där men maten är inte den bästa så är ni kräsna hade jag kört något annat ställe. Hoppas ni får en helt magisk semester, kram!

Gläds åt att det går så bra för dig! Har själv köpt tvättpåsen och är inte annat än nöjd!

Wow, tack snälla du, vad glad jag blir! Jag älskar att höra vad ni tycker om produkterna! Ha en underbar sommar. Kram!

Tror att olycka hjälper en att känna lycka t.ex. när man varit sjuk uppskattar man att vara frisk och kan få lyckokänslor av det. Behöver inte vara på en flummig filosofisk nivå utan är rätt konkret. Jag får jag rätt ofta lyckokänslor över att jag kan röra mig obehindrat numera vilket inte gick när jag var skadad under några år. Tror inte random person går runt och får lyckokänslor av att kunna gå annars, så på så sätt ger den olyckan lycka tillbaka nu.

Hej fina du. Jag håller med dig, det är nog  lättare att uppskatta mer självklara saker i livet när man upplevt något jobbigt. Jag kan verkligen känna igen mig i det du skriver efter min knäskada. Jag gick ju på kryckor och hade ortos i åtta veckor och rehabiliterade i flera månader efter. Även om det är snart tio år sedan så känner jag tacksamhet varje dag för att jag kan röra på mig och att min kropp fungerar som den ska. Däremot tror jag att det går att jobba upp en tacksamhet genom att arbeta på sin inställning till livet och att skapa nya vanor för att lära sig uppskatta de små sakerna utan att ha något att jämföra med, jag hoppas verkligen det i alla fall. Ha en fin dag kära du, kram!

Tänker så här, om jobbet som influencer är så vansinnigt jobbigt, prova ett vanligt jobb och sen tror jag du kommer sluta klaga. Sätt dig i kassan på Konsum mellan 09,00 till 18,00 en dag. Ingen tid till att träna, långluncha, mingla och ta powerwalks alls. Du tjänar hur mycket pengar som helst och det är ingen dom tvingar dig att vara influencer.

Hej på dig och tack för tipset. I mitt fall handlar det inte om att jag upplever mitt jobb som “vansinnigt jobbigt”, snarare tvärt om. Jag älskar mitt jobb, jag har valt det helt själv och jag skulle inte vilja ha mitt liv på något annat sätt än det ser ut idag. Med det sagt står jag fast vid min åsikt om att alla borde ha lite semester emellanåt för att koppla av och vara lediga. Oavsett om man arbetar som influencer eller som butiksbiträde i matbutik. Faktum är att mina arbetsdagar just nu ofta sträcker sig från tidig morgon till sen kväll sedan jag drog igång Organista och jag arbetar även helger så jag behövde verkligen den där veckan och kommer nog ta en vecka ledigt till när vi åker till Mykonos. Kram på dig och ha en härlig sommar!

Så härligt ni haft det! Jag undrar vart din väninna Stina har köpt sina fina jeansshorts? Har letat länge efter liknande.

Hej där! Jag smsade och frågade henne för din skull, haha. De kommer från Dr Denim. Kram!

Hej fina Linn, Vilken underbar semester ni ser ut att haft! En fråga – din vän Stinas ljusblå mini klänning & solisar var makalöst snygga. Kan du fråga henne om märkena please? Kramar Anna

Hihi, så kul att ni gillar Stinas stil, hon klär sig så fint! Det är en playsuit och den kommer från H&M, brillorna är från Gucci, kram!

Åh vilken magisk vit singoallablus du har sista dagen! Vart är den ifrån?? Kram!

Den kommer från H&M och finns i butik nu, ha en fin sommar, kram!

Tjejen i jeans och blus med armarna i sidorna, på bild nr 2 om man räknar nerifrån, kan du SNÄLLA, snälla, snälla fråga henne var hennes ljuvliga blus kommer ifrån? Hade blivit så glad, puss!

Hej fina du! Det är en klänning från Adoore som hon har vikt upp och du hittar den här. Tycker också att det blev fint att ha den som blus, det ska jag definitivt testa att göra med min, jag har ju en likadan. Kram!

Din klänning är såå fin!

Tack fina du! Jag har den i flera färger. Petra är verkligen ett geni när det kommer till att designa klänningar och jag älskar som ni vet Adoore. Kram!

Att den klänningen kommer ifrån H&M hade jag aldrig trott, den ser så exklusiv ut. Skitsnygg! Hur lång är du?

Tack! Visst gör den? Den var verkligen perfekt till midsommar. Jag är 176 cm lång, kram!

Önskar dig en en superhärlig semester ! Njut av att äta goda middagar med nära och kära och utforska livet. Du är verkligen mer än värd en underbar ledighet. Kram!!

Tack snälla du och alla ni andra för era fina kommentarer under mitt semester-inlägg, det glädjer mig att jag har er som peppar mig varje dag, om ni vara visste vad det betyder för mig. Kram!

Jag har sagt det förr och jag säger det igen. Du gör helt rätt i att ta semester, njut av ledigheten och ta det allmänt lugnt. Egentligen borde du ha tre veckor eftersom det i snitt tar två veckor innan kroppen och huvudet förstår att man är ledig. 

Hej fina du och tack för peppen. Ja, det glädjer mig som sagt att fler och fler influencers går på längre ledigheter. Det slog mig först när sommaren kom att jag har startat ett företag i resebranschen och att vi kommer ha högsäsong under sommaren, haha! Men varje dag med mitt jobb är njutning för mig och eftersom vi spenderar extra mycket tid på landet under sommaren så ser jag till att få min återhämtning i form av pauser i min favoritmiljö. Kram och tack för omtanken!

Ha en jättefin semester! Kanske är det själva skrivandet du känner att du kommer sakna, litet tips i så fall – skriv som ett inlägg och publicera senare, eller inte. Då blir det bara skrivande för att du råkar känna för det. Äh lät lite flummigt men du kanske förstår, ha en fin semester i vilket fall! 

Tack för tipset! Ja det är dels skrivandet men mest den dagliga kontakten med er faktiskt. Bloggen är mitt liv och det är en utmaning för mig att lägga den åt sidan för en vecka och fokusera på att vara ledig men jag gjorde mitt bästa och det var skönt att få rensa tankarna en vecka och komma tillbaka med ny kraft. Kram fina du och tack för din kommentar!

Klaaaart du ska vara ledig! Jag läser så mycket mer sällan sommartid ändå, skönt att inte ha så mycket att läsa ikapp. Kram!

Tack för din kommentar. Haha, det är skönt att höra. Då behöver jag inte gå och vara orolig för att ni ska försvinna bara för att jag är lite ledig, hehe. Ha en riktigt härlig semester du också, du gör helt rätt som tar lite semester från bloggar du också. Kram!

Klart du ska vara ledig! Vi lever för lite i nuet tycker jag, med alla tankar om hur man kan ta bästa bilden för flest likes, idèer om vad vi ska hitta på eller besöka för att visa upp våra perfekta liv. Jag är ingen influencer, arbetar på ett universitet och lever ett rätt vanligt liv men för ett par månader sen kände jag mig hjärntrött, okoncentrerad och ja, slut mentalt. Jag tog därför bort Instagram (använder inga andra sociala medier). Jag tog bort det därför att jag kände mig stressad över att vara delaktig och ha koll på allt som hände, hinna likea alla vänners bilder etc. Jag gillar Instagram men den där konstanta uppkopplingen blev för mycket. Nu mår jag bättre än någonsin. Idag läser jag en handfull bloggar, och de håller jag fast vid. De flesta förstår att influencers lever ett rätt tufft liv med många arbetstimmar och den stress som kommer med den konstanta närvaron i sociala medier. Ni om några behöver nog semester, utan den här stressen och oron över att producera tillräckligt bra innehåll. Hoppas att du kan njuta av din ledighet. Vi läsare finns kvar och har full förståelse! Kram!

Hej fina du och tack för att du delar med dig och jag är glad att du har hittat ett sätt som fungerar för dig. Att ta bort sociala medier en period verkar vara ett trick som fler och fler använder sig av och jag tror att det är individuellt vad som får människor att stressa ner men jag är övertygad om att allt som fungerar är bra! Min semester var tio poäng och jag kunde absolut luta mig tillbaka lite extra av att se stödet och hejaropen här inne. Kram på dig och ha en underbar dag!

Tycker du gör helt rätt i att ta ledigt och jag tror det är en sund utveckling i branschen att influencers börjar ta semesterledigt då och då. Själv tar jag i från tårna och kommer att stänga bloggen och alla mina kanaler i fyra veckor. Hisnar i magen bara jag skriver det men jag tog två veckor förra året och det var i minsta laget men mina läsare fanns ju där när jag kom tillbaka så nu ska jag för första gången i mitt liv vara ledig superlänge. Läskigt men så nyttigt för en! Alla behöver vi vara lediga från våra jobb med jämna mellanrum.

Det håller jag helt och hållet med om. Om inte annat behöver vi ledigheten för att fylla på med inspiration och komma tillbaka ännu bättre. Heja dig och ha en skön semester! Kram!

Härligt! Ibland är det bra att släppa taget lite. Var har du hittat dina snygga byxor? Kram 

Hej där! Jag fick så mycket frågor om de här byxorna, så kul för det är ett par favoriter i garderoben. De kommer från Gant och är extra höga i midjan för att vara chinos. Jag älskar byxor med hög midja, kram!

Besök Slottsvillan om du är i Jönköpingstrakten! Så fint hotell och världens goaste par som har det! 

Tack för tips! Vi har faktiskt funderat på vart man vill bo om vi åker för att stanna en natt. Jag ska skriva upp detta och försöka stanna där när vi åker till Jönköping nästa gång. Det lär helt klart bli fler vändor. Kram!

Du verkar alltid vara så snyggt klädd.

Tack fina du vad glad jag blir. Jag gör mitt bästa, hehe, men har även jag dagar då jag går i träningskläder till kontoret. Jag älskar kontrasten mellan att klä upp mig och att klä mig väldigt avslappnat. Kram!

Så bra med packlistan, den ska jag använda under min semester!

Åh vad glad jag blir! Vi får som sagt ofta höra att den är uppskattad och här på Organista.com har vi laddat upp flera olika listor och planners som går att ladda ner gratis. Kram på dig!

Jag blev också helt såld! Vill bara boka en resa nu för att få packa BRA haha!

Haha, vad kul att höra, tack fina du. Kram!

Det den borde kanske jag titta på, haha! Min initiala tanke inför resan till Paris var att packa lätt. Det gick sådär med det, haha!

Ja, du måste kika på Dashas vlogg! Jag har sett den tre ggr nu och blir själv inspirerad, haha. Och då var jag ändå med och spelade in den. Ha det så härligt i Paris.

Fantastiskt bra lista! Skull också lägga till punkten att antingen handla hem mat med bra hållbarhet eller tajma så att man har en matleverans lagom till hemkomsten! Alltid lika trist att komma hem till ett tomt kylskåp.

Kul att du uppskattar listan och tack för bra tips, det var riktigt bra. Kram!

Synd att dom inte kör i hela skärgården då hade jag med använt Mathem..

Hej fina du, jag förstår dig för det är verkligen världens bästa tjänst! Kartan för leveransområdet hittar du här och jag är övertygad om att de tar din önskan i beaktning om du skriver in och önskar att de vidgar sitt leveransområde lite. Är intresset stort från ditt område kanske ni har tur att de utökar. Kram!

Hur länge är koden giltig?

Koden LINN100 gäller hela sommaren, anger ni den så får ni 100 kronor rabatt om ni handlar för över 700 kronor. /MatHem

Kan även rekommendera Börjes Skafferi och Röken by Sonesson. Båda i Simrishamn.

Tack för tipsen! Jag får se till att skriva upp dessa och få till ett besök nästa gång. Kram!

Hej Linn! Vi håller på att bygga hus i Nacka och ska även bygga en pool. Vet du möjligen hur stor er pool är? Är så svårt att bedöma vilken storlek man egentligen behöver, vill inte att den ska bli för liten men har ingen jättestor tomt så vill inte heller att den ska kännas för stor.

Hej där! Ja, det är verkligen inte det lättaste. Vi har ju byggt vår pool på berget och ville inte att den skulle ta över hela terrassen. Den är 4×8 meter och vi är så nöjda, det är ingen enorm pool men den känns ändå stor och passar perfekt hos oss. Mitt bästa tips är att lämna mycket plats runt omkring poolen där ni kan ha utemöbler och solsängar. Kram!

Hej! Vad roligt ni verkar ha haft det. Knäpp fråga men var det killar ni åkte hem till i den där lägenheten, som ni hade träffat ute kvällen innan? Kanske inte spelar så stor roll egentligen men vet inte om jag hade blivit så glad om min sambo och hans tre killkompisar åkte hem till ett gäng tjejer som de träffat på klubb innan. Men du och Mattias kanske inte riktigt bryr er om sånt. Det framgick inte om det var killar eller ej så ledsen om jag missförstod! Kram!

Hej där! Det är klart du ska fråga, inga frågor är konstiga. Det var både tjejer och killar på festen men vår tjejkompis hade ju kontakt med en av killarna och det hade lika gärna kunnat vara bara killar, vi visste inte när vi åkte dit. Jag och Mattias är nog väldigt lugna när det kommer till sånt och låter varandra åka på stökiga resor och fester om vi vill det. Vi gillar båda att ha kul och jag älskar att vi aldrig behöver begränsa oss p.g.a. svartsjuka. Jag vet ingenting bättre än att få komma hem till Mattias när jag har varit iväg och vi brukar alltid prata om och skratta åt alla galna upptåg vi varit med om. Kram fina du och ha en härlig sommar!


0 kommentarerLeave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här