Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

12:07 | July 12, 2019

tillbaka på landet

Godmorgon fredag! Alltså, jag kan inte med ord beskriva hur mysigt det var att vakna upp här i morse, tillbaka till mitt paradis på jorden.

Jag har i och för sig haft en underbar vecka i stan! Förra året jobbade jag också två veckor under juli men annars har jag aldrig under mina tio år som Stockholms-bo, befunnit mig i stan under juli månad.

Förr tyckte jag alltid att det var så sorgligt när alla lämnade stan, nuförtiden njuter jag bara av det. Det är busenkelt att hitta parkering, kontoret är i princip helt öde, mail-inkorgen ekar tom och jag får sällan så mycket gjort som jag har fått den här veckan. Magiskt!

Jag var dessutom ute och åt middag med Mikaela i onsdags och igår hade jag och tjejerna lite avslutningslunch på Sturehof inför sommaren och semestern. Även Masha som praktiserade hos oss i våras var med, det var så kul att få hänga lite igen, jag har verkligen saknat henne!

Men nu är jag så redo för lite kvalitetshäng här ute på landet! Jag längtar efter att få lägga mig i skuggan och läsa en riktig bra bok…

…och så ska jag lyssna ikapp alla avsnitt av mina favoritpoddar som jag inte har hunnit med under våren.

Vi kommer få en hel del besök också, Mattias kommer som vanligt styra upp grillmiddagar och jag står för frukostbuffén dagen efter.

Det har hänt en hel del här sedan förra året, alla blommor och buskar har vuxit till sig, nya rabatter har anlagts, kantsten har satts på plats, boulebanan är helt klar och så den nya grillplatsen. Här har blivit snäppet mer hemtrevligt kan man säga!

Lite små projekt ska vi nog lyckas klämma in under semestern också! Jag vill antingen köpa eller snickra ihop en bänk som ska stå längst med poolhuset, och så är vi sugna på att bygga en pergola som går ut mellan poolhuset och uteduschen. Just nu känns där lite tomt och vi vill göra det ännu mysigare.

Båten har fått nya batterier, så skönt att det bara var batterierna och inte något annat, så nu ska vi ut på årets första båtfärd. Helt sjukt att det har dröjt ända tills nu, haha. Båten styr vi mot Runö där vi ska på Junis 1-årskalas och tänk att min lilla guddotter redan fyller ett år, stanna tiden snälla!

Ha en fin fredag älsklingar så hörs vi i helgen. Njut av ledigheten, puss & kram!


2 kommentarer2 kommentarer om “tillbaka på landet”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här