Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

20:38 | July 1, 2019

så här packar du resväskan

Hej favoriter! 

Det här blev en kort semester, haha! Nej, skämtåsido, men jag var bara tvungen att kika in och dela Dashas senaste vlogg här. Jag var ju hemma hos henne förra veckan och hjälpte henne packa inför vår resa till Frankrike. Jag älskar Dashas vloggar och imponeras alltid över hur duktig hon är i det här formatet. Det känns så genuint och som att man verkligen får följa med henne under en dag av hennes liv.

Jag älskar ju också videoformat och här får ni se exakt hur jag använder våra packnigsprodukter. Jag blir själv helt såld när jag ser det, haha. Det här är den första, lite längre resan jag gör sedan jag lanserade Organista och jag blir bara mer och mer förälskad i mina produkter för varje dag som går. Ni måste kika in videon! Och hur roligt är det inte när jag ska leka med Atlas och han blir så ledsen? Haha!

Tack för alla fina kommentarer på mitt förra inlägg förresten, ni är fantastiska…

Puss & kram! 


4 kommentarer4 kommentarer om “så här packar du resväskan”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Jag blev också helt såld! Vill bara boka en resa nu för att få packa BRA haha!

  Reply
 • Haha, vad kul att höra, tack fina du. Kram!

  Reply
 • Det den borde kanske jag titta på, haha! Min initiala tanke inför resan till Paris var att packa lätt. Det gick sådär med det, haha! 😅

  Reply
 • Ja, du måste kika på Dashas vlogg! Jag har sett den tre ggr nu och blir själv inspirerad, haha. Och då var jag ändå med och spelade in den. Ha det så härligt i Paris.

  Reply