Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

08:51 | June 30, 2019

då går den här tjejen på en veckas semester då

Ok, vänner! Det har blivit dags!

Det var nämligen exakt två år sedan som jag tog riktigt semester nu. Förra våren bytte jag ju bloggportal och jag var inte det minsta sugen på att ta ledigt från bloggen under sommaren så det gjorde jag inte heller. Och det är så sjukt men det tar emot varje gång! Det är något som inte känns helt rätt med att ta ledigt från bloggen. Jag har uppdaterat den i princip varje dag i så många år så jag antar att det sitter i ryggmärgen, att jag borde checka in här och prata med er.

Det är ju något av det bästa jag vet dessutom!

Däremot har jag sett att många med samma yrke som jag faktiskt kommer ta semester i år och jag tycker det är så bra. Några kommer t.o.m. ta så mycket som tre veckors ledigt och det är på tiden att influencers också börjar ta semester om ni frågar mig. För tycka vad man vill om vårt yrke men det är hårt jobb, vi jobbar i princip hela tiden och är konstant uppkopplade så någon vecka då och då borde inte vara något konstigt. Men ändå känns det så wierd!

Aja, ni brukar vara så bra på att stötta mig i de här besluten så lämna gärna en kommentar och peppa mig lite så lovar jag att jag kommer kunna slappna av mycket bättre, haha. Egentligen vill jag inte ta ledigt från bloggen i år heller, jag tycker det är roligare än någonsin men nu har jag mitt nya företag, vår kundtjänst och annat som jag inte kan ta helt ledigt från och för att jag ska hinna njuta lite av vår vecka i Frankrike också så får det bli bloggen som får en veckas paus helt enkelt.

Jag kommer uppdatera en hel del på Instagram med stories och bilder i alla fall så om ni saknar mig alldeles för mycket den här veckan så ses vi där helt enkelt. Jag vet att jag kommer sakna er som en galning i alla fall, haha, men nu kör vi!

Det är dags för semester, puss på er och ha en underbar vecka!


26 kommentarer26 kommentarer om “då går den här tjejen på en veckas semester då”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Njut vackra Linn!!🌼

  Reply
 • Tack, det gjorde jag! Ha en härlig sommar!

  Reply
 • Njut av ledigheten!

  Reply
 • Tack finis, det har jag verkligen gjort. Njut av din sommar!

  Reply
 • Jag har sagt det förr och jag säger det igen. Du gör helt rätt i att ta semester, njut av ledigheten och ta det allmänt lugnt. Egentligen borde du ha tre veckor eftersom det i snitt tar två veckor innan kroppen och huvudet förstår att man är ledig ❤

  Reply
 • Hej fina du och tack för peppen. Ja, det glädjer mig som sagt att fler och fler influencers går på längre ledigheter. Det slog mig först när sommaren kom att jag har startat ett företag i resebranschen och att vi kommer ha högsäsong under sommaren, haha! Men varje dag med mitt jobb är njutning för mig och eftersom vi spenderar extra mycket tid på landet under sommaren så ser jag till att få min återhämtning i form av pauser i min favoritmiljö. Kram och tack för omtanken!

  Reply
 • Ha en jättefin semester!
  Kanske är det själva skrivandet du känner att du kommer sakna, litet tips i så fall – skriv som ett inlägg och publicera senare, eller inte 🙂 Då blir det bara skrivande för att du råkar känna för det. Äh lät lite flummigt men du kanske förstår, ha en fin semester i vilket fall! 😀☀

  Reply
 • Tack för tipset! Ja det är dels skrivandet men mest den dagliga kontakten med er faktiskt. Bloggen är mitt liv och det är en utmaning för mig att lägga den åt sidan för en vecka och fokusera på att vara ledig men jag gjorde mitt bästa och det var skönt att få rensa tankarna en vecka och komma tillbaka med ny kraft. Kram fina du och tack för din kommentar!

  Reply
 • Njut, det är du väl värd 😘

  Reply
 • Tack fina du och detsamma om det blir någon semester för dig!

  Reply
 • Ha en underbar semester bästa grymma Linn ❤️
  Massa Kramar

  Reply
 • Tack finis och glad sommar på dig!

  Reply
 • Klaaaart du ska vara ledig! Jag läser så mycket mer sällan sommartid ändå, skönt att inte ha så mycket att läsa ikapp :)) Kram!

  Reply
 • Tack för din kommentar. Haha, det är skönt att höra. Då behöver jag inte gå och vara orolig för att ni ska försvinna bara för att jag är lite ledig, hehe. Ha en riktigt härlig semester du också, du gör helt rätt som tar lite semester från bloggar du också. Kram!

  Reply
 • Njut och ha en underbar semester fantastiska, härliga Linn! Kram från Göteborg

  Reply
 • Tack, jag har sett till att njuta till max. Ha en bra sommar!

  Reply
 • Klart du ska vara ledig!

  Vi lever för lite i nuet tycker jag, med alla tankar om hur man kan ta bästa bilden för flest likes, idèer om vad vi ska hitta på eller besöka för att visa upp våra perfekta liv. Jag är ingen influencer, arbetar på ett universitet och lever ett rätt vanligt liv men för ett par månader sen kände jag mig hjärntrött, okoncentrerad och ja, slut mentalt. Jag tog därför bort Instagram (använder inga andra sociala medier). Jag tog bort det därför att jag kände mig stressad över att vara delaktig och ha koll på allt som hände, hinna likea alla vänners bilder etc. Jag gillar Instagram men den där konstanta uppkopplingen blev för mycket. Nu mår jag bättre än någonsin. Idag läser jag en handfull bloggar, och de håller jag fast vid.

  De flesta förstår att influencers lever ett rätt tufft liv med många arbetstimmar och den stress som kommer med den konstanta närvaron i sociala medier. Ni om några behöver nog semester, utan den här stressen och oron över att producera tillräckligt bra innehåll. Hoppas att du kan njuta av din ledighet. Vi läsare finns kvar och har full förståelse! Kram!

  Reply
 • Hej fina du och tack för att du delar med dig och jag är glad att du har hittat ett sätt som fungerar för dig. Att ta bort sociala medier en period verkar vara ett trick som fler och fler använder sig av och jag tror att det är individuellt vad som får människor att stressa ner men jag är övertygad om att allt som fungerar är bra! Min semester var tio poäng och jag kunde absolut luta mig tillbaka lite extra av att se stödet och hejaropen här inne. Kram på dig och ha en underbar dag!

  Reply
 • Önskar dig en en superhärlig semester ! Njut av att äta goda middagar med nära och kära och utforska livet .

  Du är verkligen mer än värd en underbar ledighet 🙂

  Kram !!

  Reply
 • Tack snälla du och alla ni andra för era fina kommentarer under mitt semester-inlägg, det glädjer mig att jag har er som peppar mig varje dag, om ni vara visste vad det betyder för mig. Kram!

  Reply
 • Tycker du gör helt rätt i att ta ledigt och jag tror det är en sund utveckling i branschen att influencers börjar ta semesterledigt då och då. Själv tar jag i från tårna och kommer att stänga bloggen och alla mina kanaler i fyra veckor. Hisnar i magen bara jag skriver det men jag tog två veckor förra året och det var i minsta laget men mina läsare fanns ju där när jag kom tillbaka så nu ska jag för första gången i mitt liv vara ledig superlänge. Läskigt men så nyttigt för en! Alla behöver vi vara lediga från våra jobb med jämna mellanrum.

  Reply
 • Det håller jag helt och hållet med om. Om inte annat behöver vi ledigheten för att fylla på med inspiration och komma tillbaka ännu bättre. Heja dig och ha en skön semester! Kram!

  Reply
 • Tänker så här, om jobbet som influencer är så vansinnigt jobbigt, prova ett vanligt jobb och sen tror jag du kommer sluta klaga. Sätt dig i kassan på Konsum mellan 09,00 till 18,00 en dag. Ingen tid till att träna, långluncha, mingla och ta powerwalks alls.
  Du tjänar hur mycket pengar som helst och det är ingen dom tvingar dig att vara influencer.

  Reply
 • Hej på dig och tack för tipset. I mitt fall handlar det inte om att jag upplever mitt jobb som “vansinnigt jobbigt”, snarare tvärt om. Jag älskar mitt jobb, jag har valt det helt själv och jag skulle inte vilja ha mitt liv på något annat sätt än det ser ut idag. Med det sagt står jag fast vid min åsikt om att alla borde ha lite semester emellanåt för att koppla av och vara lediga. Oavsett om man arbetar som influencer eller som butiksbiträde i matbutik. Faktum är att mina arbetsdagar just nu ofta sträcker sig från tidig morgon till sen kväll sedan jag drog igång Organista och jag arbetar även helger så jag behövde verkligen den där veckan och kommer nog ta en vecka ledigt till när vi åker till Mykonos. Kram på dig och ha en härlig sommar!

  Reply
 • Njut av din semester! Hoppas att du får det alldeles underbart! 🧜✨

  Reply
 • Tack fina du och hoppas att din sommar blir underbar!

  Reply