Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

10:00 | June 28, 2019

packar och organiserar – till resan, i tv, podd och en rabattkod

Hej godingar! Hur mår ni idag?

Jag vaknade upp på landet imorse, pappa kom nämligen upp till Stockholm igår för han ska passa Charlie när vi är i Frankrike så vi åt en mysig middag tillsammans här ute igår kväll. Vi åker snart in till stan och jag ska packa min resväska innan det bär av mot Boulebar och sommaravslutning med hela härliga Cube-gänget.

Det känns nästan lite overkligt att vi sitter på flyget på väg till Frankrike vi den här tiden i morgon!

Jag har alltid varit en person som ser fram emot saker väldigt mycket, även om jag är ganska duktig på att leva här och nu också. Jag tycker i alla fall att det är mysigt att tänka på allt härligt jag har framför mig och måla upp en bild av hur det kommer bli men med så mycket jobb den här våren och sommaren så har jag inte riktigt hunnit dagdrömma mig bort. Så varje gång en resa eller rolig helg har närmat sig så känner jag mig nästan lite oförberedd, haha.

Glöm förresten inte att ladda ner vår gratis packningslista inför semesterns alla resor här! Det är så otroligt många som har laddat ner vår lista och vi får DM’s var och varannan dag med ros för att vi lyckades få med i princip allt man kan tänkas packa ner. Så jäkla kul!

Det ska i alla fall bli underbart med en vecka i Frankrike tillsammans med några av våra bästa vänner!

Jag ska passa på att verkligen stanna upp och njuta av allt jag har åstadkommit det här året. För är det något jag är dålig på så är det just det, jag är glad och tacksam hela tiden men nu ska jag faktiskt fira lite att det har gått så bra för Organista sedan jag drog igång det för knappt fyra månader sedan. Det är inte klokt att det bara är fyra månader, det känns som att jag alltid har jobbat med det här, på ett bra sätt alltså.

Jag gästade ju en podd häromveckan och nu ligger avsnittet uppe här eller så kan ni ska efter Lifehacks i Podcaster! I avsnittet delar jag och Niclas Lij med oss av våra bästa Lifehacks när det kommer till resor, semester och packning. Vi fick med så otroligt många bra tips och jag funderar nästan på om vi ska göra en artikel på Organista där vi samlar alla tipsen nästa månad, jag tror nästa att det får bli så.

Och på tal om artiklar så skrev Klara en artikel där ni kan förbereda hemmet inför semestern. Jag personligen älskar ju att städa, betala räkningar och göra riktigt fint innan jag reser iväg någonstans så ni kan följa Klaras lista här om ni vill ha våra absolut bästa tips. Jag lovat att besväret innan resan är värt njutningen när ni kommer hem, hundra procent!

Jag är faktiskt så otroligt stolt över hur långt vi har kommit med Organista den här våren! Och det absolut roligaste är hur nöjda kunder vi har, jag visste att våra produkter håller en väldigt hög kvalitet när jag designade och tog fram dem men det blir som ett extra litet kvitto på att jag verkligen har gjort någonting bra när vi får så mycket positiv feedback för just kvaliteten på produkterna. Vi har knappt funnits i fyra månader och redan har flertalet kunder kommit tillbaka och köpt produkter två-tre gånger. Hur galet är inte det?

Det känns dessutom väldigt roligt att så många vill uppmärksamma våra produkter i media! Bästa Susanne Histrup är på en härlig resa i Italien och Frankrike och här på Damernas Värld kan ni se vad hon packar med sig i sin resväska. Självklart använder hon våra packningskuber för att hålla ordning och reda i resväskan. Jag älskar verkligen Susannes stil, och det känns så kul när en av våra favoriter på Organista älskar produkterna lika mycket som vi gör!

Och just det, sista tipset, haha! Jag har ju helt glömt bort att visa er klippet från när jag var med och pratade packning i TV3 och Aftonbladets morgon-tv. Ni hittar det här! Inslaget var live och det var snabba ryck som gällde men oj vad roligt det var. Jag hade däremot kunnat prata om packning, hur man viker och organiserar i flera timmar, haha. Ett helt eget packnings- och organiseringsprogram vore ju drömmen eller vad säger ni?

Så, det var en liten update över allt roligt som har hänt de senaste veckorna och nu ska jag njuta av att få packa min resväska med mina alldeles egna produkter inför en veckas semester i Frankrike. Det känns fortfarande lite overkligt om jag ska vara ärlig men också så himla bra.

För att fira sommaren har vi dessutom en rabattkod som gäller t.o.m. söndag. Ange SUMMER10 i kassan när du checkar ut!

För att fira sommaren har vi dessutom en rabattkod som gäller på Organista t.o.m. söndag. Ange SUMMER10 i kassan när du checkar ut!

Ha en härlig fredag mina favoriter, puss och kram!


4 kommentarer4 kommentarer om “packar och organiserar – till resan, i tv, podd och en rabattkod”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Så bra med packlistan, den ska jag använda under min semester!

  Reply
 • Åh vad glad jag blir! Vi får som sagt ofta höra att den är uppskattad och här på Organista.com har vi laddat upp flera olika listor och planners som går att ladda ner gratis. Kram på dig!

  Reply
 • Fantastiskt bra lista! Skull också lägga till punkten att antingen handla hem mat med bra hållbarhet eller tajma så att man har en matleverans lagom till hemkomsten! Alltid lika trist att komma hem till ett tomt kylskåp.

  Reply
 • Kul att du uppskattar listan och tack för bra tips, det var riktigt bra. Kram!

  Reply