Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

07:17 | June 25, 2019

roadtrip till Jönköping står på schemat idag

Hej tisdag! 

Jag har precis slängt i mig min frukost framför datorn och väntar på Klara och Matilda som kommer hit vilken minut som helst. Vi ska ju till Jönköping idag så jag var uppe med tuppen, hämtade vår bil och har förberett en massa och så fort de kommer lastar vi bilen och drar söderut.

Jag älskar roadtrips och det ska bli så mysigt även om vi har sex timmar fram och tillbaka i bil framför oss idag. Det är dessutom en stor dag det här, vi ska ju till Jönköping med hela vårt lager och från och med i eftermiddag packas och skickas alltså alla våra ordrar från vårt nya lager där! Det känns helt overkligt bra men jag måste erkänna att jag har lite separationsångest också.

Det har varit så otroligt roligt och tacksamt att få packa och rå om alla ordrar fram tills idag även om jag inser att det inte blir hållbart i längden. Jag pratade med en vän förra veckan som har gått genom samma sak nu innan sommaren och hon kände faktiskt precis som jag, haha.

Aja! Jag antar att det har lite med mitt kontrollbehov att göra, och att mitt företag är min lilla bebis, hehe. Det är bra för mig att öva på att släppa taget och gissa om jag har fått träna på det sedan jag startade Organista. Jag har blivit ganska duktig på det för att vara jag men frågar ni Matilda och Klara tycker de säkert att jag har jättelång väg kvar. Men, men, ingen är perfekt, haha!

Jag hoppas ni får en härlig tisdag älsklingar och kika in lite senare för ett lång inlägg med bilder från vår midsommar, puss på er!


2 kommentarer2 kommentarer om “roadtrip till Jönköping står på schemat idag”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Besök Slottsvillan om du är i Jönköpingstrakten! Så fint hotell och världens goaste par som har det! <3

    Reply
  • Tack för tips! Vi har faktiskt funderat på vart man vill bo om vi åker för att stanna en natt. Jag ska skriva upp detta och försöka stanna där när vi åker till Jönköping nästa gång. Det lär helt klart bli fler vändor. Kram!

    Reply