Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

08:45 | June 24, 2019

vecka 26 – inspelning, roadtrip till Jönköping och sommaravslutning

veckans planer

Hej måndag! Det är dags för en ny arbetsvecka efter en härlig midsommarhelg. Det här blir min sista arbetsvecka innan vi åker till Frankrike en vecka och sedan kommer jag jobba några veckor i juli när vi kommer hem innan det blir ytterligare en veckas semester på Mykonos. Perfekt sommar om ni frågar mig! Jag hade egentligen knappt räknat med att vara ledig men nu när vi har lagt ut plock och pack på en logistikpartner så kommer min sommar åtminstone se lite lugnare ut. Idag kickstartar jag min vecka med en inspelning tillsammans med en samarbetspartner som jag verkligen älskar. Jag har använt deras produkter jättelänge och det ska bli kul att visa er så småningom! Så jag kommer befinna mig i en studio i Nacka nästan hela dagen. Den stora sändningen kommer från fabriken under dagen så Klara är redo att ta emot den i stan. Ikväll ska vi gå genom och inventera produkterna vi har fått och sen ska jag hämta en hyrbil på bensinmacken för tidigt i morgon bitti så lastar jag och tjejerna hela vårt lager i en liten lastbil och kör söderut. Vår nya logistikpartner ligger i Jönköping och det ska bli så kul att få träffa alla som jobbar där och se hur dem har det. Vi kommer vara borta hela dagen och räknar med att vara hemma först ganska sent på kvällen. På onsdag ska jag och Dasha spela in vloggen som blev uppskjuten förra veckan, jag ska på budgetmöte hos min redovisningsbyrå och på kvällen har jag veckomöte med Organista. Fullt ös alltså! På torsdag har vi content-dag och jag har alltså inga möten inbokade, vi ska bara fokusera på att skapa och planera en massa fint material. Jag ska till veterinären med Charlie för årlig kontroll och på fredag har vi avslutningslunch med hela Cube-gänget på Boule Bar. Vi ska äta lunch och spela boule, jag älskar ju det så jag hade inte kunnat tänka mig en bättre sommaravslutning.

veckans bästa

Ett fantastiskt hus utanför St Tropez, bästa vänner, fem par, fyra barn, kock, goda middagar, poolhäng, beach clubs och semester! Allt det här har jag att se fram emot den här veckan med start i helgen, japp, jag längtar!

veckans sämsta

Pass, hehe! En gång var det en läsare som skrev att jag borde byta ut Veckans sämsta till Veckans utmaning istället för att jag alltid har så svårt att komma på något dåligt. Jag valde dock att behålla veckans sämsta för att det faktiskt är en bra utmaning för mig. Jag ser positivt på det mesta men förstår också att det kan bli tråkigt att läsa hur mycket jag ser fram emot det mesta och att allting alltid är så jäkla roligt, haha. Jag kan inte hjälpa att jag är så men jag gillar Veckans sämsta av just den anledningen, att jag tvingar mig själv till att åtminstone klaga lite grann. Jag gillar å andra sidan inte för mycket klagande men en sak i veckan tycker jag definitivt att man får klaga på, hehe. Och så gillar jag som ni vet kontraster, högt och lågt och en gång var det en tjej som sa till mig att om man inte har varit riktigt olycklig någon gång så kan man aldrig bli lycklig på riktigt heller. Jag vet inte vad jag tycker om det? Vad tror ni?

veckans låt

Ok, de flesta av er har säkert hört originallåten men jag har hittat en ny version som jag älskar. Jag kommer direkt att tänka på Dasha och Douglas när jag hör den här låten och de ska med till Frankrike så jag värmer helt enkelt upp inför vår härliga semester tillsammans med den här grymma låten.


2 kommentarer2 kommentarer om “vecka 26 – inspelning, roadtrip till Jönköping och sommaravslutning”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Tror att olycka hjälper en att känna lycka t.ex. när man varit sjuk uppskattar man att vara frisk och kan få lyckokänslor av det. Behöver inte vara på en flummig filosofisk nivå utan är rätt konkret. Jag får jag rätt ofta lyckokänslor över att jag kan röra mig obehindrat numera vilket inte gick när jag var skadad under några år. Tror inte random person går runt och får lyckokänslor av att kunna gå annars, så på så sätt ger den olyckan lycka tillbaka nu 😄

    Reply
  • Hej fina du. Jag håller med dig, det är nog lättare att uppskatta mer självklara saker i livet när man upplevt något jobbigt. Jag kan verkligen känna igen mig i det du skriver efter min knäskada. Jag gick ju på kryckor och hade ortos i åtta veckor och rehabiliterade i flera månader efter. Även om det är snart tio år sedan så känner jag tacksamhet varje dag för att jag kan röra på mig och att min kropp fungerar som den ska. Däremot tror jag att det går att jobba upp en tacksamhet genom att arbeta på sin inställning till livet och att skapa nya vanor för att lära sig uppskatta de små sakerna utan att ha något att jämföra med, jag hoppas verkligen det i alla fall. Ha en fin dag kära du, kram!

    Reply