Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

12:42 | June 24, 2019

matleverans till bryggan med Skärgårdsbåten

Hej godingar! 

Det här kan ju klassas som sommarens bästa tjänst om ni frågar mig och missa inte rabattkoden till alla er läsare längst ner i inlägget. Jag är säker på att många andra med lantställe i Skärgården håller med mig angående mitt påstående ovan. Framförallt de som inte kan ta sig till sitt med bil. Då måste det här vara oslagbart!

Förr oss också som ändå har en bra bit till mataffären, jag vet inte hur ofta vi glömmer något när vi handlar och måste åka tillbaka men nu kan vi sitta i lugn och ro och lägga vår beställning på Mathem. Jag älskar det och bäst av allt är att inköpslistan sparas under mitt konto så att jag bara kan utgå från den nästa gång jag ska handla igen.

Jag vet inte med er men jag vill maxa min sommarledighet och det sista jag vill lägga en massa tid på är tråkiga hushållssysslor, som t.ex att åka till affären. Det här går så mycket snabbare och som ni vet så älskar jag att vara tidseffektiv!

Vi bor ju alltid ute på landet hela juli och augusti och häromdagen stod jag här på bryggan och väntade på att Skärgårdsbåten från Mathem skulle komma med vår leverans inför midsommarhelgen!

Vi hade fått en väldigt exakt leveranstid mellan tjugo i tio och tio över tio. Underbart, så att man vet när man behöver hålla sig hemma, de ringde även en stund innan de kom, om man mot förmodan råkar glömma bort. Det är ju inte helt omätligt när hjärnan har gått på semester, hehe!

Det här soliga gänget kom på en båt med det största flytande kylskåpet jag har sett. Det gick så fort att lasta av och jag stör mig nästan lite på att vi inte använde den här tjänsten redan förra året när den lanserades.

Självklart var Charlie med, hon kvalitetssäkrar allt som kommer in i vårt hus ska ni veta, haha!

Yes, någon i den här familjen gillar chips! Eller typ alla vi känner! Så fort vi har gäster går det så många chipspåsar så det är lika bra att bunkra upp.

En snabb signatur och sen lättade båten från vår brygga och åkte vidare igen. Allting gick så fort alltså, jag är helt såld och det kommer bli Mathem och Skärgårdsleverans för oss alla somrar från och med nu. Jag hoppas att ni gillar Mathem lika mycket som jag…

…för jag har fått en kod till alla mina läsare. Om ni anger LINN100 i kassan när ni checkar ut på Mathem så får ni 100 kronor rabatt om ni handlar för över 700 kronor. Det gäller för både nya och gamla kunder, hur bra?


7 kommentarer7 kommentarer om “matleverans till bryggan med Skärgårdsbåten”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hur länge är koden giltig?

  Reply
 • Koden LINN100 gäller hela sommaren, anger ni den så får ni 100 kronor rabatt om ni handlar för över 700 kronor. /MatHem

  Reply
 • Hur länge är koden giltig?

  Reply
 • Koden LINN100 gäller hela sommaren, anger ni den så får ni 100 kronor rabatt om ni handlar för över 700 kronor. /MatHem

  Reply
 • Koden gäller hela sommaren!

  Reply
 • Synd att dom inte kör i hela skärgården då hade jag med använt Mathem..

  Reply
 • Hej fina du, jag förstår dig för det är verkligen världens bästa tjänst! Kartan för leveransområdet hittar du här och jag är övertygad om att de tar din önskan i beaktning om du skriver in och önskar att de vidgar sitt leveransområde lite. Är intresset stort från ditt område kanske ni har tur att de utökar. Kram!

  Reply