Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

12:01 | June 19, 2019

packningsprodukter till resväska och tvättpåse till ljus och mörk tvätt

tvättpåse till resväska

tvättpåse i beige och svart här

Hej favoriter, hur mår ni i värmen? 

Jag blir upphämtad om ett par timmar och ska åka ut till landet får att förbereda inför midsommar, det har varit en varm dag på kontoret men jag klagar inte. Jag vill inte jinxa något men just nu ser det ut som att det faktiskt kan bli riktigt fint väder på midsommar. Det vore ju drömmen! De senaste tre åren som vi har haft midsommarfest så har det varit fantastiskt väder veckorna innan men sen dåligt under hela midsommarveckan, haha. Jag hoppas att vi kan bryta den trenden i år!

Hur vackra är inte bilderna som Mika Ågren har fotograferat för Organista förresten? Jag älskar hennes uttryck och det är Fabricat Studio som har stylat. Vi har faktiskt börjat sälja tvättpåsarna i set om två! En beige och en svart för det är så många kunder som hör av sig och berättar att de använder den beiga till ljus tvätt och den svarta till mörk tvätt ner de reser. Underbart!

Jag älskar att mina produkter får så många nya användningsområden tack vare alla som köper och älskar produkterna lika mycket som vi gör. Det är en overklig men fantastisk känsla! Vi har även skapat nya set som är enkla att klicka hem om man aldrig har använt packningsprodukter till resväska tidigare. Vårt nya Starter set innehåller alla våra bästsäljare, alltså packningskuber i tre olika storlekar, vår underklädespåse och tvättpåsen. Och setet finns i svart här och beige här!

Det är mitt bästa tips om ni är sugna på att testa våra packningsprodukter men inte riktigt vet vad ni ska börja med. Vi fick ju en mindre påfyllning på vårt lager förra veckan som nästan är helt slut redan, nyp mig i armen! Men som tur är kommer den större sändningen redan nu i helgen så att vi har ett bra lager inför sommarens alla äventyr. Det känns som att många börjar göra sig redo för semestern nu och det har varit lite lugnare i Stockholm redan den här veckan. Själv jobbar jag en vecka till innan vi åker till Frankrike!

 

 

svarta packningskuber resväska

Ha en härlig eftermiddag älsklingar så hörs vi i morgon, puss och kram!


2 kommentarer2 kommentarer om “packningsprodukter till resväska och tvättpåse till ljus och mörk tvätt”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Vi håller tummarna för bra väder i år! Hade varit så härligt då vi också ska ut till landet!

    Reply
  • Ja samma här 😀 Det verkar så i alla fall, glad midsommar! Kram

    Reply