Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

08:21 | June 17, 2019

vecka 25 – gästa en podd, spela in vlogg och blivit med logistikpartner

Veckans planer

Hej måndag! Ny vecka och fullt ös för mig som var borta torsdag och fredag förra veckan. Jag fick en hel del jobb gjort på väg till och från Paris men jag kommer ha fullt upp de här dagarna innan midsommar. Jag hoppas att ni har det lite lugnare, hehe! Klockan tio ska jag infinna mig på Söder och spela in Lifehack-podden med Nicklas Lij, självklart ska vi prata om mina bästa packing hacks och jag säger till så fort poddavsnittet ligger live så att ni kan lyssna.

Klockan ett ska jag vara hemma hos bästa Dasha och vi ska organisera och packa hennes resväska inför Frankrike till hennes Youtube-kanal, vi åker ju dit tillsammans med ett stort gäng om bara några veckor nu. Dasha är ganska organiserad av sig men packar ofta samma morgon som hon ska resa iväg så det ska bli kul att se hur mycket våra metoder skiljer sig åt, haha. 

Efter jobbet har jag lurat med Daniel på ett Megaformer-pass med Robin. Det är ju så jobbigt första gångerna så det här kan bli veckans höjdpunkt för mig, kanske inte lika kul för stackars Daniel dock, hehe. I morgon ska vi inventera inför flytten av vårt lager, vi ska äta lunch med Masha som praktiserade hos oss i våras och på eftermiddagen ska vi jobba med vår content strategi! På kvällen har jag ett möte så jag kommer jobba över på tisdag men det behövs!

På onsdag har jag ingenting bokat i min kalender förutom ett möte hos min redovisningsbyrå och det är avsiktligt, jag måste nämligen fixa en massa saker som inte kan vänta längre, läsa avtal, budgetera för annonsering m.m. så jag kommer sitta bänkad framför datorn hela dagen. Jag älskar sådana dagar! På kvällen åker jag ut till landet för på torsdag jobbar vi därifrån, vi ska fota samarbeten och på kvällen ska jag förbereda allt det sista inför midsommar.

Veckans bästa 

Yes, ni läste rätt! Vi har blivit med lager! Nästa vecka flyttas alltså alla produkterna ner till Jönköping och ett företag som kommer sköta pack och plock för Organista. Det kommer nästan bli lite tomt att inte packa ordrar längre men jag vill bygga upp en nära relation till vår logistikpartner så jag kommer åka dit med jämna mellanrum och se så att allt går rätt till, hehe. Det känns som ett steg i rätt riktning och hittills har det slukat så mycket tid av våra arbetsdagar (vilket jag så klart är jättetacksam för, att vi har sålt så mycket) men det ska bli kul att kunna fokusera på det jag är bäst på och med en riktigt bra logistikpartner kommer vi kunna växa på riktigt. Vi har inte haft kapacitet att sälja mycket mer än vad vi har gjort för att vi ska hinna med, men nu är det bara att gasa på!!!

Veckans sämsta 

Det enda jag känner just nu, som skaver lite, är att tiden inte riktigt räcker till! Under de här intensiva lanseringsmånaderna är det bara ett par dagar som jag har känt mig riktigt stressad men de senaste veckorna har det varit fullt ös konstant och jag har känt av lite stress. På så sätt var Paris-resan så bra för mig, för där kunde jag verkligen släppa det mesta och bara ha kul med mina fantastiska vänner. Det har faktiskt varit min strategi den senaste tiden, att boka in häng med mina vänner, som under Nationaldagen och nu på midsommar där jag inte kan göra annat än att ge dem all min tid. Annars jobbar jag bara hela tiden, så jag ska försöka lösa så att jag kan jobba lite mindre i sommar i alla fall. Det blir veckans mission och bara det faktum att visnart har ett lager som tar hand om all logistik kommer göra så mycket.

Veckans låt

Ok, det här är en riktigt peppig måndagslåt. Jag vet inte med er men jag älskade den första säsongen av Narcos. Den var så bra så jag kan tänka mig se om den och jag ser i princip aldrig om serier, det har nog bara hänt med Sex and The City och vänner faktiskt. Den här låter är magisk, jag hittade den i Petras spellista när vi var ute på landet förra helgen, hon är grym på låtlistor den där damen.

Ha en fin måndag älsklingar, puss och kram!


0 kommentarerLeave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här