Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

08:20 | June 13, 2019

packar mitt handbagage till Paris

Hej vänner! Hoppas ni mår fint idag? Jag har precis duschat och gjort mig i ordning och ska snart bege mig ut mot Arlanda. En weekend i Paris väntar med mina bästa vänner och hela veckan har varit en enda lång längtan efter att det ska bli torsdag.

Jag har blivit om möjligt ännu mer rutinerad på att packa sedan jag startade Organista och i vanliga fall brukar jag börja packa typ en vecka innan jag ska resa någonstans, haha.

Japp, det kanske låter konstigt men jag älskar att planera och se till så att jag har med mig allt jag behöver. Ju bättre förberedd jag är desto mindre onödiga prylar packar jag med mig och det är skönt att slippa när man reser med endast handbagage.

Nu känns det däremot som att jag har fått in en så grym rutin på att packa så igår packade jag precis innan jag gick och la mig.

Jag har fått en hel del frågor vilka kuber man ska ha till en resväska med standardmått för handbagage och jag skulle rekommendera det lilla setet med tre delar som ni hittar här. Det funkar perfekt och den största packningskuben passar även i handbagage-väskor. Alla handbagage-väskor är olika höga men packningskuberna är superflexibla och jag fyller alltid dem på både längden, bredden och höjden och sedan anpassar de sig när jag stänger väskan.

Vill man endast packa i lite mindre packningskuber, det beror ju på vad som är bäst till det man ska ha med sig på resan,  så brukar jag köra två large i ett fack och en i storlek medium till det andra facket. I det andra facket har jag då även plats till underkläder, skor, necessär och tvättpåse.

Jag reser nästan alltid med handbagage när jag bara ska vara borta en lång weekend och ofta tar jag upp packningskuberna och påsarna och lägger rakt in i garderoben utan att packa upp dem när jag kommer fram. På så vis hjälper de till att hålla ordning och reda under resans gång också, underbart! Nej, nu måste jag stänga igen datorn och lämna lägenheten om jag inte ska bli sen till mitt flyg så vi hörs från Paris nästan gång mina hjärtan.

Puss & kram! 


4 kommentarer4 kommentarer om “packar mitt handbagage till Paris”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Vad kul med en weekend i Paris, blir så avis! Och jag är såå sugen på att klicka hem allt från Organista inför sommarens olika resor!!

  Reply
 • Jaaa, do it! Hehe! För mig har det blivit ännu roligare att packa sedan jag startade Organista. Jag längtar liksom tills jag får sätta igång och resväskan håller sig så sjukt fin under resans gång. Jag är så glad att så många av er har klickat hem produkterna och tycker lika mycket om dem som jag gör. Det är en dröm som har gått i uppfyllelse, minst sagt. Kram gulliga du och ha en fin sommar!

  Reply
 • Själv är jag en list-skapare! Om det ska med måste det finnas på en lista, haha 🙂

  Reply
 • Haha, bra där! Hoppas du har testat packningslistan som man kan ladda ner gratis på Organista? Vore så kul att höra vad du tycker, kram!

  Reply