Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

18:09 | June 12, 2019

ett stopp på Olof Victors och den godaste kardemummabulle jag har ätit

Hej vänner! Hur mår ni idag? Jag mår bara fint och ska strax kila ner till Grev Turegatan och gå på ett mysigt event innan jag ska hem och förbereda lite inför morgondagens resa till Paris.

Men innan jag stänger ner datorn för dagen så ville jag visa er de här bilderna från Olof Victors där vi gjorde ett litet pit stop under vår dag på Österlen.

Jag håller på och knåpar med min Österlen-guide men jag fick så otroligt många bra tips av er och på Intagram som jag vill ha med så det tar sin lilla tid.

Jag är själv sådan, att när jag letar efter en resguide så vill jag hitta en med i princip alla bra tips på ett och samma ställe, håller ni inte med?

Ett av ställena som har en självklar plats på min lista är i alla fall Olof Victors! Det ligger mitt ute i ingenstans längst med en landsväg så det är lätt att missa om man inte vet att det finns där.

De har både butik, café och bageri i ett och världens mysigaste innegård som är täckt med kullersten och mysiga små bord där man kan inta sin fika.

Eftersom vi skulle på inflyttningsfest på lördagen så köpte vi med lite smått och gott från varenda ställe vi besökte och gjorde en jättefin presentkorg till Sofia och Rex…

…och från Olof Victors butik blev det deras egna knäckebröd, honung och kolastänger.

Det är öppet in i deras stora bageri så man kan kika in och se hur det går till när de bakar!

Den här verandan till höger kan vara den finaste verandan jag har satt min fot på, wow, säger jag bara, så mysigt!

Och självklart lyckades vi inte åka därifrån utan att köpa med oss några extra kardemummabullar som färdkost. Ni som har följt bloggen i många år vet ju hur svag jag är för kardemummabullar, det är min favoritbulle och det här var utan tvekan den bästa jag har ätit hittills. Tätt följt av kardemummabullarna som de säljer på Fabrique här i Stockholm. Mums!


0 kommentarerLeave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här