Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

08:24 | June 11, 2019

Nationaldagshäng på landet – bouleturnering och invigning av den nya grillplatsen

Hej tisdag!

Är allt bra med er idag? Jag mår bara fint och jobbar på i en rasande takt för att hinna med allt jag ska innan det bär av till Paris på torsdag. Det är inventering, lagerpåfyllning, annonsering och nya skisser som ska bli färdiga, hehe.

Jag slarvade tyvärr lite med kameran i torsdags när vi firade Nationaldagen ute hos oss på landet och tog inte så många bilder. Men det var så skönt att bara få stanna upp lite och njuta av stunden!

Redan klockan tio stod termometern på otroliga 25 grader så det var inte ens lönt att ta på sig en finklänning utan bikini och en sarong fick duga.

Gästerna trillad in runt lunch och vi badade pool, drack iskall öl och snackade skit.

Världens finaste preggon var på plats och svalkade sig i poolen! Häftigt ändå att vi snart ska få träffa två helt nya människor som ska bli en del av vårt lilla kompisgäng. Michaela väntar en pojke och Ida ska få en tjej. Vi pratar mycket om dem men det är ändå så svårt att förstå att de faktiskt ligger där inne.

Runt tretiden började det kurra i magen så Mattias ställde sig vid grillen och började förbereda lite mat och drog till med den godaste lunchen vi har ätit på landet tror jag.

Det blev grillad kyckling, olika korvar och en köttbit som vi serverade med potatissallad och grönsallad från vårt egna trädgårdsland. Vilken känsla det var alltså, att kunna skörda det man själv har sått!

Glatt gäng runt lunchbordet!

Puck var så klart med och levde loppan på landet. Jag har nog aldrig träffat en hund med så mycket energi som Puck! Hon sprang runt hela dagen och hon är en mästare på att underhålla sig själv. Charlie är ju inte så mycket för andra hundar och Puck låter henne vara ifred och leker med sig själv istället så det fungerar hur bra som helst.

Efter lunchen bjöd Jocke och 3vänner på glass och jordgubbar, vi badade lite till och njöt av den gassande solen.

Vid åtta gjorde vi oss i ordning och gick ner till boule-banan och det blir alltid väldigt högljutt och roligt när man spelar boule med det här gänget, haha.

Markus hade med sig bengaler, det kan ju vara de finaste fest-attiraljerna som finns eller vad säger ni?

Och så tog vi så klart den obligatoriska drönar-bilden på hela gänget!

Efter vår boule-turnering invigde vi den nya grillplatsen och grillade korv i skymningen, det var dagens höjdpunkt om ni frågar mig, så mysigt och helt klart ett av de bästa tillskotten på landet i år.

Tack bästa gänget för ett magiskt dygn tillsammans, det kan liksom inte gå fel när jag är med er! 


7 kommentarer7 kommentarer om “Nationaldagshäng på landet – bouleturnering och invigning av den nya grillplatsen”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Vad härligt ni verkar haft, ser helt magiskt ut!

  Reply
 • Så fint och härligt! Vad fint ert spabad är! Vad är det för märke och modell?

  Reply
 • Hej där! Du, jag har tyvärr ingen aning. Jag försökte hitta kvittot men det kan nog ligga ute på landet, ska fråga min kille också och se om han minns, i så fall återkommer jag asap. Kram!

  Reply
 • Det ser ut som en riktigt härlig dag ^^

  Reply
 • Ja, underbart var det 😀 Kram

  Reply
 • Hej! Jag tycker det är inspirerande att läsa om din yoga och jag undrar om du skulle kunna göra ett inlägg om din “yogaresa”? När började du med yoga, vilken typ av yoga gör du, hur ofta yogar du? Hur lång tid tog det för dig att klara vissa svårare positioner som spagat och huvudstående? Har du något mål med din yoga nu, t.ex. någon position du vill klara? Stor kram!

  Reply
 • Hej! Åh, vad kul att du gillar yoga, det kan ju vara det bästa som finns. Jag har skrivit ett långt inlägg om min träningsrutin här, om yoga och skakmeditation här och mina tre bästa yogatips för att komma igång här. Just nu yogar jag bara på egen hand när vi är ute på landet och letar efter en härlig yogastudio i Stockholm, så har du några bra tips får du gärna höra av dig. Kram!

  Reply