Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

10:16 | June 10, 2019

vecka 24 – inventering, testar en influencer-app och laddar upp inför Paris

veckans planer 

Hej gullungar! Har ni haft en fin långhelg? Jag har spenderat hela dagarna utomhus och har fyllt på med tillräckligt med D-vitamin och sol för flera veckor framåt så jag är så taggad för en ny arbetsvecka! Idag ska jag gå genom vårt lager och göra en snabb inventering så att vi har koll på läget, vi ska även börja jobba med en ny app där vi kan hitta influencers som passar vårt varumärke. Det kommer ta mer eller mindre hela dagen. I kväll ska jag träna och det blir eventuellt ett spontant biobesök. Jag och Mikaela såg ju Aladdin på bio förra veckan och jag säger bara se den, så bra! I morgon ska jag och Matilda fota på förmiddagen och sen har jag bokat in ett långt lunchmöte med Johan. Jag kommer behöva jobba även på kvällen om jag ska hinna med allt den här veckan och Mattias ska iväg på konferens så det passar perfekt. På onsdag ska jag gästa ett morgonprogram och prata om packning och våra produkter, sen blir det kontoret hela dagen och på kvällen har Clara bjudit in till ett event tillsammans med Ole Lynggaard nere på Grev Turegatan så jag tänkte kika förbi där en stund innan jag måste hem och packa…

veckans bästa

…för på torsdag åker jag till Paris och möter upp Maria, Sofia och Mikaela! Jajamensan, vi har fyra dagar tillsammans i Paris och det var längesen jag längtade så mycket efter en weekend. Sofia fick den här resan av oss i 30-årspresent men vi kom inte iväg förra året, Maria fick ju barn men nu är Marilou tillräckligt gammal och vi har hyrt en lägenhet i centrala Paris där vi bor hela helgen. Vi ska strosa runt, spendera luncherna på härliga uteserveringar, dricka vin, äta goda middagar och se vart natten tar oss. Jag behöver en riktig tjejhelg, det var alldeles för längesen!

veckans sämsta 

Paris ska bli underbart men jag vet inte vad jag tänkte när jag bokade in just den här helgen, haha! Det har varit två kortveckor i rad och nu blir det en tredje för min del och nästa vecka är det midsommar. Herregud, jag kommer behöva jobba dygnet runt tills jag åker men sen täcker Matilda och Klara som tur är upp för mig torsdag och fredag när jag är borta. Jag kommer vara konstant uppkopplad på mailen torsdag och fredag från Paris så det kommer bli lite jobb men jag ska verkligen försöka lägga över så mycket som möjligt på tjejerna där hemma och bara njuta av vår resa.

veckans låt

I fredagsmorse när hela gänget vaknade upp på landet och jag började förbereda frukosten så satte jag på min French Cafe Lounge-lista som blev riktigt uppskattad. Jag värmer upp inför Paris med den idag också och det här är verkligen den perfekta “bakgrunds-låtlistan” och innehåller mestadels happy songs som man blir på så bra humör av. Jag älskar den!


0 kommentarerLeave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här