Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

10:22 | June 7, 2019

sommargarderob med linneplagg och virkat

solglasögon Elsa Hosk X Chimi här // beige byxdress här // randig byxdress här // virkat linne här // örhängen WOS här // vita jeans här // sandaler i strå här // väska här

Hej sommaren, jag har längtat efter dig!

Vilket underbart väder vi har fått va? Jag njuter varenda sekund och gårdagens gäster kommer droppa av en efter en under dagen och min plan är att spendera så mycket tid som möjligt utomhus. Jag och min agent håller på och styr leveransen som ska vara på plats i Sverige nästa vecka så det blir en hel del jobb för mig men jag passar på att jobba ute i det härliga vädret i alla fall. Det stod att det skulle komma någon regnskur idag också och jag hoppas nästan det för våra växters skull.

Förra sommaren var underbar men jag önskar verkligen inte samma höga temperaturer igen, det var så sorgligt att se hur växter och träd vissnade och för att inte tala om alla bränder som härjade. Nej, en vanlig svensk sommar duger fint för mig!

Nu passar jag i alla fall på att suga åt min all inspiration jag kan och jag har redan börjat planera min packning inför vår resa till Frankrike och Mykonos så smått. Jag brukar passa på innan midsommar så att guldkornen inte hinner sälja slut! Den här randiga byxdressen står högt upp på min önskelista men jag har svårt att bestämma mig om jag ska gå på den enfärgade eller den randiga. Jag tror jag kilar ner till butiken på Hamngatan nästa vecka och testar helt enkelt! 

Ha en underbar fredag mina favoriter så hörs vi i helgen, puss & kram!


0 kommentarerLeave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här