Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

11:59 | June 6, 2019

då var det dags för årets bästa dag på landet igen

Alltsååå! Nu är det bara en halvtimme-timme tills det här älskade gänget gör entré på landet.

Minns ni det här? De här första bilderna tog vi det första året, när det bara var jag, Daniel, Michaela och Petra som satt på No18 tillsammans.

Under vårt första år på kontoret kom vi varandra bara närmre och närmre och när sommaren kom tyckte jag att det var dags att lära känna alla respektive lite bättre också.

Så jag och Mattias bjöd in till dagshäng och övernattning på landet och helgen bjöd på årets första värmebölja med 30 grader och sol. Nu när jag tänker tillbaka så var det här ett sånt tillfälle i livet som förändrade allt. Det började egentligen redan när jag snackade med Petra om att jag letade kontor och de erbjöd mig en plats i deras rum på No18 och som jag så klart med glädje tackade ja till.

Sen var det någonting som hände den där första helgen på landet. Vi hade världens bästa dygn tillsammans och även de som aldrig hade träffats tidigare klickade direkt. Det var också den helgen som Michaela och Damon frågade om vi inte skulle hänga med till Mykonos och vi spontanbokade några veckor senare.

Två resor till Mykonos, oräkneliga dagar på kontoret, födelsedagsfester, bröllop och jag vet inte hur många middagar senare så kan jag inte ens tänka mig ett liv utan det här gänget.

De här bilderna är från förra året och andra landethelgen med världens bästa gäng. Otroligt nog bjöd Sverige på 27 grader och strålande sol. Även den här helgen i slutet av maj/början på juni.

Så när vi bjöd in till årets landethäng tänkte jag att “varför ändra på ett vinnande koncept” och bjöd in till Nationaldagen, alltså idag. Självklart trodde jag aldrig att vi skulle få lika bra väder en helg i början av juni IGEN, men nu är alla snart här och termometern visar otroliga 27 grader och det är inte ett enda moln i sikte på himlen. Nu får dem gärna komma, för herregud vad jag har längtat efter det här, ett helt dygn tillsammans med några av de bästa människorna i världen!

Ha en fin Nationaldag älsklingar, puss & kram!


0 kommentarerLeave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här