Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

09:09 | June 3, 2019

vecka 23 – står på stand by, tre är lika med tradition och ett litet lyckopiller

veckans planer

God morgon måndag! Det är ny vecka och KORT vecka igen, haha. Vad är det som händer? Det känns väl lite extra extremt i år eftersom de röda dagarna infaller på torsdagar. Då blir det ganska naturligt att ta ut klämdag på fredagen vilket det verkar som att många gör. Jag tycker bara det är mysigt och njuter av att jag lyckas hålla min inkorg så pass nollad som jag gör, det var längesen. Idag står jag lite på stand by, jag ska eventuellt på en liten tur en timme från stan men jag har inte fått klartecken än så tills jag vet mer så ägnar jag mig åt en massa administrativa prylar. I kväll har jag bokat middag med Mikaela och så ska vi gå och se den nya Aladdin-filmen på bio, som jag har längtat. I morgon är vi full styrka igen och både Matilda och Klara jobbar. Vi lunch ska jag iväg på en intervju för SvD Perfect Guide och efter jobbet ska jag förbi ett litet event på Nybrogatan. På onsdag blir det kontoret hela förmiddagen och på eftermiddagen ska jag till frisören innan vi åker ut till landet och förbereder…

veckans bästa

…för på torsdag är det nämligen dags för landethäng med Petra, Markus, Granen, Ida, Daniel, Michaela och Damon. Det blir tredje året i rad den här gången och tre betyder = tradition! Och det har hänt lite sen gänget var här senast. Vi har ju bl.a. en ny grillplast så planen är att äta en lååång lunch under dagen och sedan grilla där på kvällen så håll tummarna för bra väder på torsdag. Det är ju självaste Nationaldagen också men jag vet inte riktigt hur man firar det om jag ska vara helt ärlig, hehe! Hur brukar ni fira Nationaldagen? Jag skulle behöva lite inspiration…

veckans sämsta

Jag känner mig i fas med det mesta (så mycket i fas det går att vara sedan jag lanserade Organista i alla fall, haha), vi har en underbar långhelg framför oss. Ja, livet är bra helt enkelt och jag kan verkligen inte komma på något som är sämst den här veckan. Eller jo, att pappa åker hem! Jag har vant mig vid att ha honom här men som  tur är kommer han upp efter midsommar igen så det dröjer inte allt för länge den här gången heller. Det kommer kännas så tomt när han åker, han har ju bott på landet i mer eller mindre två månader den här våren. Det har varit så lyxigt att få ha honom så nära!

veckans låt 

Jag sitter i skrivande stund och mumsar i mig frukost och lyssnar på en gammal favoritlåt för att känna av måndagspeppen ordentligt. Jag har letat i säkert ett år efter den och så slog det mig helt plötsligt att rådfråga Musikklubben, och tror ni inte att Damon visste exakt vilken låt det var jag nynnade på. Den här låten är lite som Chaiyya Chaiyya är för mig, ett litet lyckopiller helt enkelt!

Ha en härlig måndag, puss & kram!


2 kommentarer2 kommentarer om “vecka 23 – står på stand by, tre är lika med tradition och ett litet lyckopiller”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Härligt med den nya traditionen! Och ja, vad gör man egentligen på nationaldagen? Grilla låter helt perfekt!

    Reply
  • Eller hur, hehe, hoppas du hade en härlig helg! Kram

    Reply