Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

07:40 | May 27, 2019

vecka 22 – känslomässigt utmattad, nya produktbilder och Mykonos bokat

veckans planer

Måndag och jag är känslomässigt utmattad efter en underbar helg i Skåne. Så mycket minnen, känslor men också värdens mysigaste weekend tillsammans med Mattias och våra vänner. Bilder från vår helg kommer! Jag kom precis tillbaka till kontoret och snart kommer tjejerna hit, vi ska äta frukost tillsammans och planera veckan. Idag blir det lite content- och bloggfokus och i morgon blir det all in Organista. Vi har fått nya produktbilder som ska upp på hemsidan, jag ska fortsätta med vår budget och skissa på våra nya prototyper som ska gå i produktion. Bara en massa kul jobb alltså! Jag ska på ett megaformer-pass innan lunch idag och i morgon efter jobbet ska jag och Charlie på ett event sen klockan sex har jag ett spinning-pass. På onsdag har jag inga möten bokade så då ska jag djupdyka i vår marknadsplan. Jag håller på att sammanställa alla siffror från våra första månader, hur galet att vi inte ens har funnits i tre månader, och det ser väldigt bra ut! Det känns som att jag lever i en dröm, samtidigt som det finns så mycket att göra och förbättra. På onsdag kväll åker vi ut till landet och på torsdag är det röd dag, då ska vi hänga ute på landet med pappa som åker hemåt på fredag. Jag ska snickra en midsommarstång, lika bra att vara ute i god tid, och så ska jag fixa en rabatt vid trädgårdslandet där jag ska plantera smultron. Det kommer bli så fint! På fredag åker jag in till stan och jobbar på dagen och på kvällen kommer våra vänner ut för middag och övernattning.

veckans bästa

Vi har bokat Mykonos och jag är så jäkla glad! Förra årets resa dit var ju en av de bästa resorna jag har gjort i mitt liv och först tänkte vi att vi skulle hoppa Mykonos i år. Det är ju så nära inpå och vi kände att det inte skulle bli samma sak att åka dit i år igen men sen när våren kom och sommaren började närma sig så fick jag ett sådant otroligt Mykonos-sug och en sommar utan en resa till min favorit-ö kändes inte bra. Vi har jättemånga vänner som åker dit under samma vecka och har bokat in luncher och middagar med olika gäng. Vi bor på samma hotell som Daniel (som var med förra året) halva veckan och halva veckan bor vi på ett jättemysigt hotell som vi hittade av en slump och som ligger på krypavstånd till Scorpios och flera andra ställen vi brukar hänga på. Det första hotellet heter Hippie Chic och vi har tänkt mindre, mysigare hotell i år, lite mer boutique hotel-känsla istället för att boka något som marknadsförs som lyx och sen blir vi bara besvikna. Gissa om jag längtar till vecka 30 nu då, wohoo!

veckans sämsta

Har ni sett slutet av Game of Thrones än? Haha! Jag gillar ju egentligen lyckliga slut, eller det behöver inte vara “sen levde alla lyckliga i resten av sina dagar” men ett sorgligt fast vackert slut gillar jag. Och jag kände mig bara sjukt otillfredsställd när jag hade sett det sista avsnittet. Hur kände ni?

veckans låt

Benjamin har gjort det igen! Japp, jag tycker att han är så jäkla grym och jag älskar hans senaste låt Happy Thoughts med Felix Sandman. Har ni hört den? Bästa måndagspeppen, eller ok, lite sorglig text så klart men ändå en glad melodi. Jag behöver en lite upplyftande låt idag och some happy thoughts efter en känslosam helg!


2 kommentarer2 kommentarer om “vecka 22 – känslomässigt utmattad, nya produktbilder och Mykonos bokat”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Måste bara fråga, för funderar på att ge GoT en chans till efter att ha sett typ ett och ett halvt avsnitt när det var nytt massa år sen och tänkte mest jaha sex och blod, moving on – fastnade du direkt eller när började serien bli bra? Får tänka bort hypen också antar jag så förväntningarna inte förstör.

    Reply
  • Du måste ge det en chans till! Jag tänkte exakt som du när jag och Mattias försökte ge det en chans för flera år sedan. Vi såg bara ett par avsnitt sedan gav vi upp. Jag tror dock att mitt intresse för övernaturliga serier och filmer har blivit lite större sen dess också och i höstas gav jag det en ny chans. Då bestämde jag mig för att se 4-5 avsnitt innan jag gav upp och sen var jag helt fast! Det handlar ju lite om samma sak hela tiden men jag älskar det, det är som en enda lång saga med drakar, kungadömen och övernaturliga händelser. Ett perfekt sätt att fly vardagen en stund! Jag älskar även Vikings, den borde du ge en chans!

    Reply