Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

10:30 | May 26, 2019

två tre gånger – second hand butik i Stockholm

Vad kul att mitt inlägg om Arkivet Second hand blev så uppskattat!

Jag har fått så många DM’s på Instagram där ni har berättat hur nöjda ni som varit där är och jag har flera vänner som har hört av sig. Alla verkar ha mestadels positiva erfarenheter kring Arkivet och har sålt i princip allt de har lämnat in. Kul! Jag gillar verkligen second hand och har ju använt bl.a. min Toteme-krage hur mycket som helst.

Det är så kul att man kan hitta lite unika plagg och accessoarer och det finns många guldkorn runt om i Stockholm.

Två Tre Gånger är en annan av mina favoriter när det kommer till second hand-butiker och den ligger på Linnegatan är på Östermalm.

Utbudet är lite lyxigare men det finns så mycket fint!

När jag och Matilda var där hade ägarinnan precis fått in de här fina örhängena från Chanel.

Och jag föll pladask för den här Fendi-toppen! Hur fin?

För att inte tala om de här Aquazzura-skorna. I min storlek och allting! Just nu sparar jag dock alla pengar jag har till sommarens äventyr så jag får helt enkelt dansa bort nätterna i några av klackarna jag redan har hemma, hehe.

Ett litet tips är att följa second hand-butiker ni gillar på Instagram. De flesta är jätteduktiga på att uppdatera när de får in nya guldkorn och Två Tre Gånger’s Instagram hittar ni här.

Second hand och hållbarhet är framtiden mina vänner…puss & kram!


4 kommentarer4 kommentarer om “två tre gånger – second hand butik i Stockholm”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här