Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

07:05 | May 22, 2019

Update: mors dag och en liten rabattkod

Update: Alltså ni är galna! Vår rabattkod gick på högvarv igår och eftersom den inte fungerade för alla p.g.a. det höga trycket så har vi förlängt koden så den gäller t.o.m. 23.59 idag. Vill du vara säker på att få din order innan helgen måste du däremot lägga din beställning innan kl 15 idag. Ni är bäst, tack för all kärlek!

Hej favoriter! 

Jag ville bara kika in och tipsa er om att vi har en rabattkod på Organista just nu som är MOM20. Om ni anger den i kassan när ni checkar ut så får ni 20% rabatt på alla vår Laundry-, Underwear- och Travel bags. Den gäller t.o.m. 23.59 i morgon och lägger ni er order innan dess så får ni den senast på fredag, alltså perfekt till Mors dag på söndag.

Puss & kram! 


0 kommentarerLeave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här