Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

07:56 | May 22, 2019

min vecka i bilder – ny grillplats på landet och vegetarisk middag på Tako

Vänner, det är dags för min vecka i bilder och vi börjar med den här bilden från när jag och Matilda var ute och fotade min outfit!

Jag hade ett möte på kontoret och tog en plats i mitt favoritrum, ökenrummet!

Det här kontoret alltså, varenda vrå är perfektion!

När jag sitter och jobbar på min kontorsplats är det det här jag ser. Organistas logga i form av ett klistermärke, ett gratulationskort som jag har fått av Matilda och Eldstickan som jag har när jag tänder ljus på morgonen.

Jag försöker ju få Matilda att vara med på lite fler bilder men när jag tog fram mobilkameran utbrast hon bara “Neeej, inte idag!” och det här blev resultatet av den bilden. Hahaha! Tror ni hon kommer bli sur på mig nu när jag lägger upp den? Lite elakt kanske, men hon får säga till mig så tar jag bort den i så fall, hehe.

I tisdags var jag som sagt på middag på Tako. Jag och Daniel var klara lite tidigare så vi tog följe dit från kontoret, drack en öl och sedan droppade en efter en in.

Det här drömmiga bordssällskapet hade jag! Bästa Petra och min favorit, Damon, det var alldeles för längesen vi sågs men snart blir det mer häng.

Vi åt en vegetarisk sushi och sashimi till förrätt och till varmrätt serverade de den här brutala Buddha bowlen. Det var något av det godaste jag har ätit i vegetarisk väg!

Leni var också med, vi har jobbat ihop ända sedan tiden på Metro Mode, hon är så jäkla grym! Och Daniel som hade styrt upp den här härliga middagen!

Till efterrätt fick vi chokladglass och en liten firre fylld med vit choklad som var magiskt god. Vi drack några öl och avslutade lagom till läggdags, det var ju trots allt tisdag och mitt i veckan.

I onsdags kilade jag bort till Busnel under min lunchpaus!

Jag blir alltid som ett barn i en godisbutik när jag är där. Jag har använt och älskat deras kläder så länge jag kan minnas och varje gång jag kommer dit känner jag bara “Hade jag startat ett klädesmärke hade jag velat att det var exakt som Busnel”.

Den här dunjackan får de in i höst, perfektion!

Jag och Fredrika åt lunch tillsammans…

…och kikade på AW19-kollektionen. Det jag gillar allra mest med Busnel är att alla deras plagg är så klassiska, jag kommer kunna använda dem resten av livet. Samtidigt blir de bara blir bättre och bättre på att snappa upp trender och göra dem till sina egna. Precis som Soft Goat skulle jag säga, en annan favorit!

Vi åt räksallad, snackade jobb…

…och jag bläddrade lite i deras tidningar innan det var dags att kila iväg. Är det bara jag som har en crush på Adam Driver som spelar Darth Vader i en av de senaste Stjärnornas Krig? SNYGG, SNYGG, SNYGG!

Jag promenerade så sakta tillbaka till kontoret…

…och möttes av den tredje (?) hästparaden på typ en vecka. Någon som vet varför de är ute hela tiden? Firar vi något? Haha! Jag gillar det i alla fall, blir mysig i hela kroppen när de rider förbi.

Tillbaka på kontoret slog det mig att alla träden utanför kontoret hade blivit alldeles gröna. Det var så fint så jag kunde inte låta bli att ta en bild.

I torsdags gick jag upp klockan sex, hoppade i mina träningskläder, borstade tänderna…

…och kilade ner till Altromondo på Grev Turegatan…

…där jag hade bokat ett rocket yoga-pass. Åh, vad jag har saknat min yoga! Efter ett riktigt svettigt passa kilade jag bort till kontoret och jobbade resten av dagen tillsammans med Matilda och Klara.

Efter jobbet hämtade Mattias upp mig vid kontoret och så åkte vi ut till landet. Charlie hänger ju där ute med pappa under dagarna och vi saknade henne så mycket så vi kunde inte vänta en endaste dag längre.

I fredags när vi åkte in till stan på morgonen igen så jag ut så här…

…Mattias släppte av mig på Sveavägen på väg till hans kontor och jag var tvungen att stanna och ta en bild på Miss Klaras uteservering. Jag är så sugen på att blanda in lite rostiga detaljer med våra betongkrukor på landet, vad tycker ni?

Jag var en halvtimme tidig så jag tog en cappuccino på Espresso House och svarade på lite mail…

…sedan gick jag runt hörnet till Pica Picas där jag åt frukost med en massa härliga tjejer och testade mig genom deras sortiment av håraccessoarer. Så mycket fint och mina favoriter blev snabbt de här fina klämmorna med små pärlor på.

Jag och Klara möttes sen upp hemma hos mig, jobbade ett par timmar, åkte till studion och tog nya produktfoton till hemsidan och sedan knallade vi iväg till H&M’s Showroom på Kungsgatan.

De hade nämligen bjudit in till sommardrink och jag kärade ner mig både i den här klänningen, hur fin till midsommar?

…och den här bikinin. Den kommer in i butik först om två veckor men då ska den minsann bli min!

Ellinor var också där och hennes lilla valp Bruno hade vuxit så mycket sedan jag såg honom sist. Har ni sett något sötare?

Vid fem hämtade Mattias upp mig…

..och så åkte vi och fyllde på med en massa växter till den nya rabatten.

Pappa har bland annat hjälpt oss med vår nya grillplats den här veckan. Det finns en sån här grillplats nere vid dammen i skogen och sedan vi var där och grillade korv första året så har jag drömt om att skapa en lika mysig plats på vår tomt.

Det här är dessutom den absolut högsta punkten på hela tomten = bästa utsikten! Gissa om vi kommer grilla korv här i sommar, och det är så mysigt med olika platser runt om i trädgården där vi kan hänga. Jag ser framför mig att det kommer bli en hel del vickning här uppe!

I lördags satte jag igång med mitt rabatt-projekt.

Jag var nere vid vattnet flera gånger och lekte sök med Charlie, så här fint har det blivit med all kantsten på vägen ner, och vår nya lyktstolpe som lyser upp i mörkret. På kvällen såg vi Eurovision…

…och i söndags regnade det absolut hela dagen så vi höll oss mestadels inomhus. Det sprack till slut upp framåt kvällen och då passade jag på att plantera klart min rabatt!

Så här såg det ut när jag var klar! Nu ska det bara växa till sig ordentligt så kommer det bli en precis så vildvuxen rabatt som jag vill ha den.

På inrådan av en följare på Instagram så planterade jag även om vår mynta-planta från pallkragen till en egen kruka. Tydligen slår de rot under ytan och tar över hela pallkragen så jag ville ta det säkra före det osäkra. Den här bilden knäppte jag med mobilen precis innan jag skulle gå in och lägga mig i söndags. Tacksamhet sköljde över mig när jag stod där, för det här stället och för all tid jag får spendera här, det är verkligen vårt paradis på jorden!


6 kommentarer6 kommentarer om “min vecka i bilder – ny grillplats på landet och vegetarisk middag på Tako”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej Linn, jag har också en chrush på Adam Driver:) kolla filmen Hungry Hearts eller Blackklansman så kommer du bli ännu mer kär i han:)

  Reply
 • Alltså hur snygg är han? Haha! Jag älskar honom och tycker också att han är skitsnygg i Blackkklansman, hur bra film för övrigt? Hungry Hearts har jag däremot inte sett så tack för tipset. Den ska jag se redan i kväll, hehe, kram fina du!

  Reply
 • Gissar att de tränar inför nationaldagen, säger jag som jag bor långt därifrån :). När jag är i huvudstaden är det som turist och det kommer ske i helgen! Jag hoppas på sol såklart så man kan strosa runt men hoppas även få en skymt av denna kortege då jag tycker det är så fint med hästarna och klappret mot asfalten när de kommer. Pampigt och så fint att vi har den traditionen!

  Reply
 • Åh, jag hoppas att ni hade en fin helg i Stockholm! Och det kan du faktiskt ha helt rätt i, men det är ju galet att de behöver öva så mycket, haha. Vi ser dem var och varannan dag från kontoret, det ska bli intressant att se om det upphör efter nationaldagen. Kram!

  Reply
 • Hej Linn,

  Vart kommer ditt fina beiga set ifrån? Såå fint!

  KRAM!!

  Reply
 • Hej där, det kommer från Busnel, helt klart mitt favoritmärke när det kommer till kläder, hehe, kram!

  Reply