Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

11:26 | May 21, 2019

glow bowl och fräscha sallader på Body Buddy

Ok, minns ni eventet jag var på för Michaela x Soft Goat? Där de serverade en helt magisk frukost från Body Buddy?

Jag kunde ju inte låta bli att dra med mig Matilda dit för att även testa deras utbud på plats!

Så häromdagen när vi hade vägarna förbi svängde vi av och in på Jungfrugatan och hoppade in för en snabb lunch innan jag skulle vidare på ett möte.

Matilda åt en superfräsch sallad med glasnudlar och lax…

…och mitt favoritkoncept är ju “Frukost hela dagen”…

…så jag beställde en glow bowl. Har ni sett något så vackert?

Body Body ligger ju på ovanvåningen i Yogayamas lokaler och de har en liten shop in shop där de säljer vackert porslin…

…och Matilda blev alldeles till sig av deras fina stickling-samling på disken. Tydligen har hon tagit en massa sticklingar som hon har i sin lägenhet, det borde jag också göra. Även om man inte alltid lyckas med själva processen att få dem att slå rot så är det ju så fint att ha stående framme.

Och så här fin såg min bowl ut innan jag insåg att klockan var kvart i två och mitt möte var inbokat klockan två på kontoret. Jag fick be dem hålla över min bowl i en take away-box och lämnade Matilda som fick äta upp sin lunch alldeles ensam. Halva bowlen rann ut i påsen på vägen till kontoret och resten slevade jag i mig framför datorn efter mitt möte, haha. Ibland kommer livet emellan helt enkelt men jag kan varmt rekommendera er att besöka Body Buddy, vilket magiskt koncept. De har dessutom en jättefin innergård där man kan äta sin frukost eller lunch så länge vädret tillåter.

Ha en fin tisdag, puss & kram!


6 kommentarer6 kommentarer om “glow bowl och fräscha sallader på Body Buddy”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej! Kommer att testa detta ställe men jag har en fråga till dig. Fick Charlie följa med! Kram Elisabeth

  Reply
 • Hej där, åh det borde du verkligen! BodyBuddy är så magiskt. Charlie var inte med oss den dagen, hon var ute på landet med pappa men de har även en uteservering på bakgården så där får hundar säkert följa med. Kram!

  Reply
 • Hmm… något säger mig att du har en rätt osund inställning till mat. Kanske har jag fel? Men känslan jag har fått efter att ha läst här, är att du inte gärna äter mat.
  Äter du t.ex. en krämig pastarätt till lunch/middag? Eller blir det mest dessa smoothies och keso-mellanmålen? Känns på gränsen till hur en med ätstörningar beter sig kring mat…
  som sagt, kan ha fel – men bara känslan jag får.

  Reply
 • Men alltså, what? Vad är det här för kommentar? OM Linn hade haft en osund inställning till mat, vad ska hon svara då? Varför skulle hon berätta det för en främling? Linn kanske bara har en grej för bowls nu helt enkelt? Andra gillar sushi eller hamburgare eller sallader… Jag tycker att Linn brukar berätta om vad Mattias lagar för god mat till dem – och det brukar inte vara smoothies och keso.

  Reply
 • Haha, tack för att du tar mig i försvar gulliga du! Ja, jag hoppas att om man följer bloggen dagligen så vet man att jag äter långt ifrån bara smoothie bowls dagarna i ända. Hehe, kram!

  Reply
 • Hej där! Jag orkar egentligen inte ens försvara mig när det kommer till sånt här, haha. Men för att det inte ska bli några missförstånd så kommer det en liten utläggning här. Ja, jag tycker att lunch och mat är ett störande moment när jag jobbar, det står jag för. Jag äter gärna en lättare lunch så att jag inte blir trött på eftermiddagen. Jag njuter mer av mat när jag reser, är ledig eller hänger på landet. Däremot har mitt “middags-intresse” aldrig varit särskilt stort, jag är mycket mer för smoothies, frukost, sallader, bullar, godis, snacks och plockmat om jag äter ensam. Men bara för det betyder det inte att jag har en ätstörning, haha, jag äter stora middagar också, kör alltid minst tvårätters när jag äter ute och gillar att äta i sällskap. Jag äter precis vad jag vill, när jag vill och ger i princip aldrig mig själv restriktioner. Jag har aldrig någonsin bantat! Däremot blir jag lätt sockerberoende och försöker undvika det helt under pollensäsongen eftersom min allergi blir tio gånger värre om jag proppar i mig en massa socker. Jag väger mig i princip aldrig, pratar sällan om mat och vikt med mina vänner och har en otroligt sund inställning till min kropp om jag får säga det själv. Jag älskar den som den är och bara för att min mamma var naturligt smal större delen av sitt liv och att jag och min bror också blev det så betyder det inte att vi är fel på något sätt. Jag och min kropp är precis lika rätt som alla andras! Jag hoppas din känsla är annorlunda nu efter mitt svar och oavsett så är jag tacksam för din omtanke, men du behöver inte vara orolig, kram!

  Reply