Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

11:46 | May 19, 2019

lästips – de lovande

Hej söndag! Hur mår ni idag? Jag mår bara fint och har suttit och pillat med vår affärsplan hela morgonen, typ det roligaste jag vet och jag fastnade verkligen framför den så jag sitter fortfarande här i min pyjamas. Jag hade först tänkt träna men när jag tränar och det inte är ett pass med en instruktör som säger åt mig vad jag ska göra så föredrar jag att träna tidigt på morgonen när jag har som mest energi så jag får se hur jag gör.

Jag har så många träningspass inbokade nästa vecka så det är säkert lika bra att jag tar det lugnt idag, hehe. Jag kanske bara byter ut datorn mot min nya bok. Hur galet är det egentligen, att jag känner två Mikaelor (en som stavar med ch och en som stavar med K dock) och att de båda två skriver böcker? Mikaela är en gammal vän till mig från Skåne som också bor i Stockholm och hon har precis släppt sin debutroman De lovande.

Jag fick läsa ett av de allra första utkasten förra året men det är en hel del som har ändrats om och det känns nästan som att läsa en helt ny bok!

Och De lovande har verkligen allting jag är ute efter när jag läser en roman! Boken utspelar sig i Mexico vilket jag tycker är extra roligt eftersom en av mina bästa vänner kommer därifrån. Jag läser uteslutande romaner där jag kan lära mig någonting om verkligheten, som i det här fallet kulturen i Mexico, och samtidigt så lyckas Mikaela fånga mitt intresse redan under de första sidorna i boken med sina vackra beskrivningar och mystiken.

Jag har en liten stapel med böcker på mitt nattduksbord bredvid sängen där jag samlar mina favoriter och jag kan knappt förstå att två av böckerna är skrivna av två av mina vänner, det känns så mäktigt och jag slänger alltid en sista blick på böckerna där de ligger innan jag somnar. Är det någonting jag har otrolig respekt för så är det processen man måste gå genom när man skriver en bok! Jag minns bara hur vi kämpade med den röda tråden i vår uppsats, haha. Hur gör man för att sy ihop säcken efter flera hundra sidor? Jag har ingen aning! Nu ligger i alla fall De lovande där, tillsammans med mina andra favoriter och jag är mäkta stolt över min duktiga vän! Boken säljs på bl.a. Bokus och ni hittar den här!

Ha en fin söndag favoriter, puss och kram!


0 kommentarerLeave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här