Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

08:04 | May 17, 2019

jag lever och andas mitt varumärke

Hej fredag! 

Äntligen helg, eller vad säger ni? För en gångs skull tycker jag att veckan har känts lång. Det var nog för att jag tog det lugnt i helgen så jag hade fredagsfeeling redan i måndags och så förlängde jag veckan med en trevlig middag i tisdags ju. Idag är det fullt upp, jag börjar morgonen med ett event som Dasha håller i, sen blir det kontoret och klockan ett ska jag och Klara befinna oss i studion borta i Vasastan där vi ska fota produkter till hemsidan. Efter det blir det sommardrink hos H&M, jag tar bilen dit för så fort Mattias slutar så hämtar jag honom och så åker vi ut till landet. Jag kunde inte hålla mig så vi åkte ut redan igår och sov över så att jag fick hänga med Charlie, haha. Men det gjorde nästan min längtan ännu värre för idag har jag saknat henne något extremt. Jag ser fram emot en helg full av kvalitetstid tillsammans med henne och pappa. Vad ska ni göra i helgen?

Minns ni det fina mobilskalet jag fick av Masha och Matilda förresten? Med printet av vår logga som vi vill ta fram som ett tyg. Jag har det hela tiden och nu beställde jag ett till på Caseapp där de hade beställt det andra också. Det här skalet är superenkelt och vitt med vår logga på baksidan. Det må hända att jag är lite partisk, och ja, det är bara ett skal med en logga på men jag tyckte det blev så fint, eller vad säger ni? Nu kan man verkligen säga att jag lever och andas mitt varumärke till hundra procent och så fort någon frågar vad jag jobbar med så håller jag stolt upp mitt nya skal. Så nöjd, haha!

Ha en fin fredag nu hjärtan och glad sjuttonde maj till alla mina norska läsare, puss på er!


2 kommentarer2 kommentarer om “jag lever och andas mitt varumärke”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Åh älskar ditt nagellack här! Vad är det för ngt? Ha en fin helg! 🙂

    Reply
  • Tack snälla, det kommer från Mavala och färgen heter Reno! Jag älskar deras lack och har alltid topplacket Seche Vite över så sitter det som sten. Kram och detsamma!

    Reply