Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

08:15 | May 16, 2019

Nellys nya showroom och mina två hjältar

Hej mina favoriter!

Jag har precis varit på mitt första yogapass på jag vet inte hur länge! Jag har kört lite av Jossans yogapass när jag har varit ute på landet men jag har inte kört ett fysiskt pass med instruktör på flera månader. Istället har jag tränat Megaformer, Barre och Spinning på Becore men de senaste veckorna har jag känt mig så stel så nu bokade jag ett Rocket Yogapass (Vinyasa med fokus på styrka och roliga positioner) på Altromondo Yoga.

Studion ligger på Grev Turegatan, alltså ett stenkast från kontoret och det var det bästa jag har gjort på länge. Nu är det jag som ska få in yoga som rutin igen. Jag tror på varierad träning för att min kropp ska må som allra bäst och min plan framöver är ett yogapass, ett spinning-pass, ett megaformer-pass och ett Barre-pass eller träningspass ute på landet i veckan. Jag tror att det blir en bra balans för borde kropp och knopp!

Men, nu till något helt annat, nämligen en mysig afterwork som jag drog med tjejerna på förra veckan. Uchenna som jobbar med Petra jobbar nämligen deltid i Nellys nya showroom här i Stockholm.

Och det är ett av de krispigaste showroomen jag har varit i, hur fint?

Jag är ju egentligen inte så mycket för rosa men här har de verkligen fått till en helt magisk mix så att det fortfarande känns stilrent.

Den här puffen MÅSTE jag köpa till landet, någon som vet var den kommer ifrån?

Jag blev förälskad i både det ena och det andra plagget.

Mest av allt vill jag ha den vita, transparenta toppen som ni såg i början men den randiga kavajen och singoalla-toppen hade mer än gärna fått flytta in i min garderob de också.

Tyvärr var stora delar av kollektionen AW19, de kommer alltså in från juli och framåt. Jag undrar när man ska börja ha showroom för vad som finns i butik just nu, jag vill nämligen se, inspireras och klicka hem direkt. Jag är en otålig person och gillar inte att vänta i onödan, haha. Jag förstår att många showrooms anpassar sig efter traditionell media som lånar och fotar med lång framförhållning men jag tycker man borde kombinera “i butik just nu” tillsammans med kommande säsong, det hoppas jag vi kommer få se mer av framöver.

Som sagt, så ballt showroom, jag kunde inte låta bli att drömma om framtiden. Tänk om vi kan ha ett eget showroom/kontor snart? Jag skulle så gärna vilja ha ett ställe där jag kan ställa upp alla våra produkter i en inspirerande miljö.

Det bjöds på snittar…

…och halva vårt kontor var på plats och supportade Uchenna så klart. Här är Uchenna i mitten tillsammans med Pålle (som jobbar med Petra) och Emelie (som jobbar med Forni).

Allas vår lilla eventhund Puck var med och hade fin scarf på sig dagen till ära!

Jag älskar den här bilden när jag ger Uchenna en stor kram. Det är Lisa som har tagit de underbara bilderna!

Kvällens meny!

Och här hörrni, här har ni mina två hjältar! Klara jobbar halvtid med oss nu under maj tills hon är klar med sin uppsats och sedan heltid över sommaren. Så vi har bara jobbat tillsammans i några veckor men hon känns redan som en självklar del i familjen. Vi körde ju några intensiva dagar med inventering förra veckan och det kändes som att vi fick lära känna varandra på riktigt, haha. Och så Matilda till vänster, min vapendragare sedan några år tillbaka nu, jag vet helt ärligt inte vad jag hade gjort utan henne. Mitt dream team!

Vi minglade, drack drinkar, tog bilder och sedan lämnade jag kvar tjejerna när jag sprang iväg på kvällens sista möte. En magisk torsdag mitt i livet helt enkelt.

Puss & kram!


8 kommentarer8 kommentarer om “Nellys nya showroom och mina två hjältar”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här