Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

09:22 | May 15, 2019

luftiga kostymset och plagg med markerad midja

örhängen här // randig kavaj här // randiga shorts här // sandaler här // stråväska här

Hej onsdag!

Hur mår ni idag? Jag var på middag med några vänner på Tako igår och hade världens härligaste tisdagskväll. Så lyxigt med en middag mitt i veckan så där och det får verkligen veckan att kännas så mycket längre. För min del känns det nästan som att det hade kunnat vara fredag idag men så är det bara onsdag. Underbart, för jag har så mycket att stå i innan jag kan ta helg.

Jag har precis kommit till kontoret och ska fixa med bilder och ägna bloggen en massa kärlek och förberedelser. Det känns ju som att våren är tillbaka för att stanna den här gången och jag blir så inspirerad så jag skapade två looks till er. Så här skulle jag vilja springa runt på stan de kommande veckorna. I en luftig kostym med shorts istället för byxor eller en mysig klänning med knytdetalj i midjan.

Jag hoppas ni blir lika inspirerade som jag, puss så länge!

solglasögon Chimi här // beige byxdress här // svart ribbad klänning här // scarf Toteme här // transparent väska här // sandaler här


2 kommentarer2 kommentarer om “luftiga kostymset och plagg med markerad midja”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Ett litet tips från en understimulerad entreprenör som är föräldraledig 🙂 du borde pitcha in dina produkter hos SAS, eller liknande bolag. Ha en bra dag!

    Reply
  • Hej där! Åh tack, haha, men jag hoppas du njuter också och har mysigt tillsammans med ditt barn. Tack för tipset och vi kikar på både hotell och flygbolag, det vore ju drömmen. Kram och ha en fin dag!

    Reply