Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

08:15 | May 14, 2019

min vecka i bilder – inventeringsrace, middag på Milles och trädgårdsfix på landet

Hej godingar! Det är dags att kika tillbaka på min vecka genom mobilen och den började som ni vet på landet i måndags morse förra veckan. Mattias var fortfarande krasslig så jag jobbade härifrån innan vi åkte in mot stan på eftermiddagen och då packade jag och skickade iväg helgens ordrar så jag tog inte fler bilder den dagen.

I tisdags kom Klara och Matilda hem till mig och vi fortsatte vårt inventeringsrace hela dagen. Herregud vad vi matade på och jag hann inte ta en enda bild förutom den här på min älskling som ville hålla mig sällskap hela tiden.

I onsdags hade vi inventeringspaus och jag vaknade på strålande humör. Det var fortfarande ganska kallt ute men jag bestämde mig för att våga vägra vinter och klädde mig för våren.

Jag kan varna redan nu, det kommer bli en hel del bilder på Charlie i det här inlägget. Min älskling var äntligen tillbaka med mig i stan så jag njöt av henne till fullo.

När vi kom till kontoret hade de gjort om den ena loungen på våning fyra och den hade blivit så här fin. Det kändes som att gå rakt in i ett härligt vardagsrum.

På lunchen gick vi vår lunchpromenad och köpte lunch på Blueberry. Jag köper lunch här väldigt ofta…

…och la upp en story på Instagram där jag skrev att jag helst av allt bara hade tagit ett piller för att bli mätt under mina arbetsdagar så att jag kan fokusera på mitt roliga jobb till 100 procent. Det var många som höll med men eftersom det inte går så brukar det bli en smoothie och macka eller bulle från Blueberry som jag enkelt kan få i mig framför datorn.

Hela tiden vände jag mig om för att titta på min älskling och njöt av att ha henne med mig.

Hej Charlie!

På kvällen pratade jag på Whatsapp med Maria och Marilou som är på Mauritius. Marilou brydde sig inte ett skit om mig men så fort jag filmade Charlie satt hon helt fastklistrad vid telefonen, haha.

Som sagt, varning för många bilder på min hund i det här inlägget, haha! Men det här är inte ens femtedel av alla jag tog av henne förra veckan.

Oj, en till, haha! I torsdags fortsatte vi med inventeringen av vårt lager. Jag gick ner till 7eleven och köpte kaffe åt oss och när jag stod och väntade passade jag på att pussa på Charlie.

Tjejerna köttade på! Herregud vad vi gick genom produkter och stackars Klara fick t.o.m en brännblåsa på sitt ena finger av att öppna och stänga påsar och var tvungen att sätta på ett Compeed-plåster som skydd. Gissa om vi har skrattat åt den här misären, haha. Jag vet inte vad jag hade gjort utan Klara och Matilda förra veckan alltså, mina hjältar!

Jag tog en paus och sprang ner till Saturnus för möte med två olika logistikföretag och passade på att svara på lite mail och äta deras goda chiapudding mellan mina möten.

Klockan fyra var jag på plats hos min SEM-byrå som sitter på ett jättefint kontor på Artillerigatan. Vi håller alltid utkik efter ett framtida drömkontor och något liknande med högt i tak, massa fin stuckatur och stora fönster är precis vad vi vill ha.

Efter mitt möte mötte jag upp Klara och Matilda på Nellys after work.

Vi spanade in deras vår- sommar och höstkollektion, minglade lite och vid sex var jag tvungen att kila.

Nästa stopp var Johans kontor, de hade bytt rum och flyttat hela dagen. Jag älskar den här bilden på Johan, en typisk “allt-skiter-sig-idag”-bild.

Efter vårt möte promenerade vi ner till Strandvägen och Milles.

Vi åt deras carpaccio till förrätt som var helt brutal och jag åt min favorit koreansk råbiff till huvudrätt. Björn Ironside, eller killen som spelar honom i Vikings i alla fall, satt vid bordet bredvid oss. Jag är ett stort fan av Vikings som ni vet och jag sa det till Johan, att om det hade varit Ragnar eller Ladgerda som satt där hade jag fan tvingat dem vara med på en bild till bloggen, hehe.

Tina bjöd på hotshots till efterrätt. Jag dricker nästan aldrig shots längre men en hotshot slinker det ner lite då och då, det är ju så gott! Vi hade världens bästa kväll och det var alldeles för längesen jag och Johan var ute och åt middag bara vi två. Vi pratade jobb, sprang in i en investerare som älskade min affärsidé och Organista (peppen) och satt kvar ända tills stängning vid ett innan vi promenerade hemåt.

Det blev alltså inte många timmars sömn för mig den natten för dagen efter ringde klockan halv sju. Jag studsade dock upp ur sängen, fylld av energi efter vår härliga kväll, gjorde mig i ordning, svarade på lite mail och sedan kilade jag ner till Soft Goats kontor…

…och kikade på Michaelas kollektion. Flera av plaggen har redan sålt slut men kommer in igen, jag vill sjukt gärna ha piké-tröjan också så jag kommer hålla utkik. Jag är så jäkla glad för Michaelas skull och vilken power mama hon kommer bli alltså, och redan är.

Så här såg det ut när vi hade gått loss på frukosten. Jag hängde kvar till halv elva för jag visste att jag skulle hem och köra det sista inventeringsracet innan min agent kom så jag drog ut på det trevliga lite extra länge, hehe.

Efter mitt möte med agenten sprang jag vidare till nästa ställe, klockan var halv tre och jag hade fortfarande inte hunnit äta lunch så jag slängde i mig en keso när jag gick. Jag äter nog en tio sådana här mellanmål i veckan, jag älskar den här keson och det är ett av få mellanmål som inte triggar mitt sockersug senare under dagen. Snälla ignorera mina fula inventeringsnaglar, det har inte varit lönt att hålla efter dem de senaste veckorna!

På eftermiddagen hämtade Mattias upp mig vid Odenplan och så åkte vi ut till landet, åt middag och kollade på Lets Dance innan vi gick och la oss tidigt.

I lördags vaknade jag upp på mitt favoritställe och den fula gamla stubben på framsidan av huset har frästs bort och blivit en fin rabatt med kantsten istället. Jag frågade på Instagram vad alla tyckte vi skulle plantera och de absolut flesta tyckte ett Magnolia-träd eller Silverpäron (det var så fint, jag kände inte till det sedan tidigare).

Jag kan tänka mig att plantera både och någon annanstans på tomten men på framsidan har vi redan en hel del träd så det kommer bli en låg rabatt med lite buskar och blommor. Det här fick följa med hem från Plantagen men både hortensian och lavendeln planterade jag i krukor på terrassen i söndags så nästa helg ska vi fylla på med lite växter här innan vi planterar. Jag skulle vilja hitta några fina, vita blommor, något gräsliknande och de gula buskarna kommer vi antagligen sätta i rabatten bredvid.

När vi var klara tog jag med ett täcke ut på terrassen och satte mig och jobbade i solen. Jag hade inte behövt ha med täcket för det var så varmt och skönt!

Charlie är ju en riktig soldyrkare så hon höll mig sällskap och när jag tog den här bilden upptäckte jag att jag fortfarande inte har plockat ner vårt påskris, haha, så det fixade jag först…

…sen tog jag golfbilen med Charlie bort till vår favoritpromenad i skogen. Den tar ungefär 45 minuter fram och tillbaka och är riktigt bra terräng för Charlie. Hon studsar fram mellan rötter och kottar och jag är så tacksam för att hon är en så pigg liten 12-åring.

På kvällen ville jag lyxa till det lite men undviker fortfarande godis och sötsaker så länge pollensäsongen är i full gång så det fick blir jordgubbar doppade i mörk choklad och det var så gott så jag klagar inte.

I söndags vaknade jag tidigt så jag jobbade lite, gick och tränade och när jag kom tillbaka la jag mig i sängen en stund och kollade på Nyhetsmorgon med mina nyvakna älsklingar. Charlie vill alltid ha lite närkontakt, så gullig. På natten lägger hon sig nere vid min rumpa, med sin rumpa mot min och sen sover vi så hela natten.

När jag tog upp min mobil möttes jag av världens finaste Instagram-inlägg som en av våra kunder hade lagt upp. Det känns lika overkligt varje gång, att så många har köpt våra produkter och använder dem varje gång de packar nu. En dröm som går i uppfyllelse!!!

På eftermiddagen planterade jag hortensiorna ute på lilla terrassen…

…och vi är som sagt pollenallergiker båda två så efter ett par timmar utomhus kan vi vara helt förstörda och då blir det ibland en powernap på soffan. Hoppas att Mattias inte läser bloggen idag för då kommer han bli sur på mig för den här bilden, haha. Och till alla våra vänner, skicka inte den här bilden till Mattias eller driv med honom i någon gruppchatt för då blir det inte fler, hehe. Men mitt hjärta smälter ju när de ligger och sover i exakt samma position så här, vilket dem för det mesta gör.

På eftermiddagen gjorde vi ett ryck och städade poolen och stora terrassen. Det hade vält en stor kruka när det blåste mycket förra veckan och poolen var full av löv. Vid femtiden kom pappa och då glömde jag helt bort mobilen, vi kramades, gick runt på tomten och planerade kommande projekt och sedan lagade Mattias världens godaste fish tacos åt oss.

Det var min vecka i bilder det, puss på er!


4 kommentarer



4 kommentarer om “min vecka i bilder – inventeringsrace, middag på Milles och trädgårdsfix på landet”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här