Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

07:55 | May 13, 2019

veckan 20 – produktfotografering, sommardrink och jag känner mig fri igen

veckans planer

Hej måndag! Åh, jag har njutit av en riktigt lugn hel ute på landet. Ni som följer mig på Instagram vet att vi har planterat lite rabatter, jag har jobbat en del och annars har vi chillat i soffan framför lite bra dokumentärer. Både jag och Mattias har pollenallergi, under veckorna i stan är min allergi hyfsat under kontroll men på landet blir jag helt utslagen vissa dagar och då tillåter jag mig själv en liten eftermiddagslur, så mysigt! Så jag känner mig riktigt utvilad och laddad inför en ny vecka idag! Nu under förmiddagen ska jag flagga av mailen och förbereda ett par dokument inför veckans möten. I eftermiddag har jag telemöten med två olika logistikföretag, jag ska packa och skicka iväg alla helgens ordrar och halv sex har jag bokat megaformer med Robin på Becore. Det är utan tvekan de jobbigaste passen och eftersom jag bara hann med två träningspass förra veckan kommer det bli riktigt tufft, haha, men det är alltid nice efteråt i alla fall. I morgon ska jag och Matilda fota på förmiddagen och efter lunch kommer en läsare som vill kika på produkterna, så kul. Efter det ska jag äntligen träffa Mathilda som driver Juniper, jag var tvungen att flytta vår kaffe förra veckan eftersom vi var tvungna att inventera hela vårt lager. På kvällen hade jag bokat ett spinning-pass men såg nu att det krockar med en middag på Tako så jag har bokat om det till onsdag. Det är Daniel som har styrt upp och vi ska testa på deras vegetariska meny, mysigt! På onsdag har jag heldag på kontoret och ska fixa med så många att-göra-punkter som måste bli klara den här veckan. Lunchen spenderar jag tillsammans med Fredrika och min eftermiddag kommer se ungefär likadan ut som min förmiddag. På torsdag är det fullt ös, då ska jag Klara och Matilda först och främst planera content, jag har möte med en logistikfirma och ska ta en kaffe med en läsare som jobbar på en digital byrå efter det. Det är inte omöjligt att vi kommer jobba med en sådan byrå lite längre fram. Jag älskar att jag har fått fördjupa min relation till er läsare ytterligare sedan jag startade Organista, ni är så många som hör av er och berättar vad ni jobbar med och har tankar och idéer om förbättringar och vad vi skulle kunna hitta på tillsammans. Tveka inte att höra av er om ni sitter med liknande tankar, maila mig i så fall på [email protected] omedelbums. På fredag börjar jag min morgon med ett event som Dasha håller i tillsammans med PicaPica, sedan ska jag iväg till studion där vi ska fota lite nya produktbilder till hemsidan och på eftermiddagen är det sommardrink hos H&M innan vi smiter ut till landet igen.

veckans bästa

Om jag förra veckan kände mig lite smått bakbunden så känner jag mig fri som en fågel den här veckan! Alla tunga puckar är lösta, vår Facebook-pixel fungerar utmärkt så nu kan vi mäta får ROAS, inventeringen av vårt lager är klar, tyvärr hade vi en hel del fel i produktionen men fabriken har gått med på att dra av värdet av de felaktiga produkterna på vår kommande beställning och de ska skärpa sin kvalitetskontroll framöver så att samma misstag ska undvikas i framtiden. Jag har saknat att skapa content och att blicka framåt, de senaste veckorna har bara handlar om att släcka bränder. Nu ska jag äntligen få bli kreativ igen och jag ska bl.a. börja skissa på lite nya prototyper som vi ska ta fram, underbart!

veckans sämsta

Veckans absolut bästa är egentligen att pappa bestämde sig för att komma upp igår igen. Fem dagar klarade han av att hålla sig borta, hehe. Nu ska han hjälpa oss flytta en massa sten på tomten som levereras i eftermiddag och han kommer alltså ha att göra. Det sämsta är dock att Charlie stannar med honom ute på landet. Det får bli så den här veckan men nästa måndag följer hon med mig in till stan under veckan och sen kommer hon hänga med pappa ute på landet den helgen när vi ska resa iväg. Jag känner mig verkligen inte hel utan henne, det är galet!

veckans låt

Jag skickade den här låten i Musikklubben igår, den togs inte emot allt för väl. Jag antar att det är en typisk tjejlåt men jag tycker den är genialisk. Både musikaliskt och textmässigt! Men vad vet jag, ibland kan jag verkligen inte förklara varför jag faller pladask för en låt, det bara blir så. Jag har aldrig hört talas om Billie Eilish tidigare men henne ska jag lyssna mer på! Vad tycker ni? Bästa måndagspeppen för min del i alla fall! Jag varvar den med Justin Biebers och Ed Sheerans nya låt och Aviciis nya Though Love. Vilket geni han var alltså, jag älskar dessutom låtar med arabiska inslag. Den kommer gå varm hos oss ute på landet i sommar!

Ha en grym måndag hjärtan, puss & kram!


2 kommentarer2 kommentarer om “veckan 20 – produktfotografering, sommardrink och jag känner mig fri igen”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här