Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

09:33 | May 12, 2019

frukostevent för Michaela Forni x Soft Goat

Dasha, Amanda och jag på Michaelas event för hennes samarbete tillsammans med Soft Goat i fredags!

Hej söndag! Nu tänkte jag att vi ska kika tillbaka på hur jag startade min fredagsmorgon! Nämligen ett par kvarter ner för min gata, i Arnoldshuset som ligger precis mellan vår lägenhet och kontoret. Där har nämligen Soft Goat sitt vackra kontor och vi skulle äntligen få klämma och känna på Michaelas kashmir-kollektion.

Jag var en av de första på plats och tjejerna hade dukat så otroligt fint och solen sken in genom de stora fönstren som vätter ut mot Stureplan.

Puck är världens gladaste lilla prick, jag fick en ofrivilligt tungkyss när hon kom i famnen på matte och jag skulle säga hej, haha, men jag älskar hundar som pussas och jag älskar Puck! Vårt lilla lyckopiller, här tillsammans med Carro.

Vackra älskling! I den här fantastiska piké-tröjan som sålde slut direkt.

Frukosten kom från BodyBuddy som jag har blivit tipsad om så otroligt många gånger. De ligger ju i Yogayama’s lokaler på Jungfrugatan, inte allt för långt från vårt kontor.

Jag hade fantastiskt bordssällskap, nämligen Ellinor och Jossan, två av mina största inspirationskällor. Kvinnor med mer driv än de här två får man leta efter!

Och jag har som sagt fått tips om BodyBuddy så många gånger tidigare och efter den här magiska frukosten känner jag att jag bara måste dit. Vi åt avokado på fröknäcke, kokosyoghurt med jordgubbs-swirl och BodyBuddy’s smoothie var en av de godaste jag har druckit på länge.

Jag älskar att våra event idag innefattar allt från vackra gravidmagar, till små barn och lurviga hundar. Vi har verkligen tagit steget in i det riktiga vuxenlivet tillsammans och alla tillställningar känns helt plötsligt ännu mer familjära. Om ett par månader får Amanda en liten bebis och jag tycker att hennes dotter Chloe är det sötaste som har gått i ett par skor. Varje gång jag ser henne brukar jag skämta om att jag är tillsammans med Mattias bara för att jag vill ha en egen liten Chloe i framtiden, haha. Mattias pappa är ju från Jordan och jag hoppas om vi får barn tillsammans att de blir riktigt mörkhåriga med stora bruna ögon.

Vi njöt av sällskapet, den goda frukosten…

…och fick klämma och känna på den vackra kollektionen!

Plaggen är så mjuka och kashmiren obehandlad. I vanliga fall går plaggen genom en ganska avancerad process när de ska färgas. Steffi berättade att de svarta plaggen är de som kräver mest behandling. Värt att tänka på när man shoppar och jag älskar att färgerna på plaggen är kashmir-getternas egna färger. Hållbarhet är det nya svarta helt enkelt!

Det här kontoret alltså!

Michaela berättade lite mer om tanken bakom kollektionen och jag föll pladask för den här klänningen som hon bar, så en sån beställde jag! Ända sedan Michaela berättade att hon skulle göra en kollektion för Soft Goat har jag drömt om en klänning i kashmir. Jag älskar ju kashmir, det håller så länge och den här godingen kommer passa lika bra till klackar som ett par sneakers.

Steffi är geniet bakom Soft Goat och jag måste ge henne en eloge för att de vågar tänka nytt när det kommer till kashmir, jag som är ett stort kashmir-fan är så glad att de även gör lite trendigare plagg och inte bara de klassiska kashmir-tröjorna. Heja!

Vi hade även sällskap av bästa Lisa vid vårt bord. Hon har nyligen lanserat sitt egna smyckesmärke som heter Nootka som ni måste kika in, magi i smyckesform!

Vi pratade jobb, hur man kämpar för att hitta en bra balans och hade en helt fantastisk start på morgonen. Tack Soft Goat och Michaela för en otroligt mysigt morgon och grattis mitt hjärta till världens finaste kollektion, så jäkla duktig! Jag älskar och hade kunnat ha på mig varenda plagg ur kollektionen.

Och jag måste bara göra en shout out till världens bästa fotograf Lisa Höök! Lisa sitter ju på vårt kontor och det är hon som fotar i princip alla event jag går på, jag blir lika imponerad varje gång jag får mappen med bilderna på mailen. Hon har en otrolig talang för att fånga känslor på bild och får allting att se lika drömmigt ut som det gör i verkligheten.

Puss & kram!


4 kommentarer



4 kommentarer om “frukostevent för Michaela Forni x Soft Goat”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Klänningen ser helt fantastisk ut…eller alla plagg ser ljuvliga ut när jag tänker efter 😍
  En fråga, om du har lust att svara: jag ska besöka Malmö i sommar. Två dagar. Förslag på sevärdeheter för en kulturintresserad person? Antingen i Malmö eller i närområdet, har tillgång till bil så är inte beroende av kollektivtrafiken. Jag vet att du flyttade därifrån för många år sedan men tänkte att jag gör en chansning, alla tips tas tacksamt emot 🤗

  Reply
 • Hej där! Åh, ja det finns så mycket fint att se i och runtomkring Malmö. Missa inte Västra Hamnen, alla kvarter runt Möllevångstorget, Folkets Park, Malmö Konsthall, Davidhallstorg och Österlen. Jag var ju nere i Skåne förra helgen och kommer lägga upp flera fina ställen du inte får missa här i bloggen så håll utkik. När åker du dig? Kram!

  Reply
 • Alltså, jag kan inte komma ifrån att jag tycker beskrivningen på era events låter mer som ett tjejgäng som turas om att styra upp träffas på företags bekostnad än som jobb. Ligger säker mycket jobb bakom, men så som det beskrivs verkar det ju mer vara ett sätt att få betalda tjejträffar tyvärr.

  Reply
 • Hej där! Jag har förståelse för att det kanske kan uppfattas så när man aldrig har varit med men event som vi går på är något som har sprungit sig ur att företag vill ha exponering för sina produkter och sitt varumärke. Det är alltså ingenting som vi har varit initiativtagare för, men med det inte sagt att det inte är ett jättebra sätt att synas på som företag för det tycker jag verkligen. Vi får så otroligt många eventinbjudningar och med åren har vi dessutom blivit tvungna att börja tacka nej till mycket för annars hade vi inte gjort annat än gått på event. Jag skulle aldrig gå på ett event bara för att det är ett trevligt upplägg eller för att jag får hänga med mina tjejkompisar (det är trots allt jobb och då styr jag hellre upp något privat med dem), gillar jag inte produkten eller kan stå för företaget som står bakom inbjudan så skulle jag aldrig tacka ja. Jag hoppas att du har fått en lite tydligare bild av hur det ligger till och annars går du gärna lämna en kommentar igen, kram!

  Reply