Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

11:33 | May 8, 2019

svar på kommentarer – drömsamarbetet, min gröna jacka och produktutveckling

Wooow drömmen med köksträdgård! Vi hade gett upp i en budkrig, verkligen drömhus! Såg denna inlägg o blev så sugen på att själv odla o fixa så nu leder vi budgivningen, så nervöst! Blir max belånade men då får jag odla egen mat.

Hahaha, alltså fina du! Det här är utan tvekan en av de roligaste och bästa kommentarerna jag någonsin har fått. Tack för den! Vad glad jag är att du blev så inspirerad och jag håller verkligen tummarna. Du måste höra av dig och berätta hur det gick, stor kram!

Det är så mysigt att få plocka och odla i trädgården! Sån terapi, tack för ett väldigt trevligt och inspirerande inlägg!

Tack snälla vad glad jag blir, visst är det precis som terapi. Det tycker jag också. Så lugnande att gå runt och pilla, få stanna upp och reflektera lite och vissa stunder inte behöva tänka på någonting förutom det man håller på med i just den stunden.

Vad fint det blev och så mysigt att kunna odla lite själv! Måste bara varna dig om att mynta tar över ALLT haha så mitt tips är att odla mynta i en egen kruka! Jag planterade en liten myntaplanta i en pallkrage och den växte och blev en halv meter hög och fyllde hela pallkragen, den bara massakrerade alla andra plantor samt rymde ut ur pallkragen, riktigt monster haha!. Rötterna växer som raka streck under jorden och skjuter sedan upp skott, svårt att förklara men rötterna blir så stora att de i princip är omöjliga att få bort. Bara ett tips. kram!

Hej där, och tack snälla för tipset! Jag vill minnas att vår mynta i mammas stuga också tog över nästan en hel pallkrage, haha. Bra att du sa det, jag ska plantera om den i kruka. Jag tänkte ändå plantera i lite krukor runt om i trädgårdslandet, tycker det blir ännu mysigare då. Tack för tipset, kram!

Aldrig kommenterat på en blogg tidigare.. har läst din blogg under MÅNGA år och säger bara wow!!! Av alla samarbeten man blir matad med dagligen är det här första gången som jag känner mig inspirerad nog att faktiskt vilja ha detta. Linn vilket fantastiskt bra och välskrivet inlägg.. hatten av !!!!!! Kram Johanna

MEN TACK VAD GLAD JAG BLIR! Jag har fått så fin respons på mitt samarbete med Plantagen och det betyder allt för mig. Vilken underbar kommentar och jag är glad att din första kommentar i en blogg blev just här, haha. Det är feedback från er läsare som gör mitt jobb till det roligaste i världen och vad roligt att du blev så inspirerad. Massa kramar!

Upplever absolut att det känns som att jag känner dig (fast vi aldrig har träffats) och densamma är känslan med de som läser Bossbloggen. Är nog därför jag gillar genuina bloggar så himla mycket, för att man får möjlighet att göra det. Är dessutom prick likadan med cravings och ibland undrar man var dessa hang up’s kommer ifrån? Är sjukt sugen på kryddstarka snabbnudlar nu (why?! Noll näring och knappt mättande liksom). Men ja, alla är vi väl knasiga och trasiga på våra egna små vis. 

Vad kul att höra att du känner så, för det gör verkligen jag också och ni som har kommenterat med jämna mellanrum genom åren har jag ju verkligen en relation till. Så tack för det och att du tar dig tid att lämna avtryck här. Och skönt att höra att jag inte är ensam med mina jäkla cravings, haha. Kram fina du!

Har exakt alltid haft samma sak med mat cravings. Fastnar för en sak och är sugen på det några månader sedan byter jag. Kan riktigt längta till nästa måltid. Just nu är det antingen smoothiebowls eller gröt med hjortronsylt och mjölk som är mina laster. Innan det var det ostriskakor med smör+ost+avvo+chiliflakes.

Haha, kul att höra att det inte bara är jag! Och det är ju tur att det är hyfsat ok cravings vi får. Det vore jobbigare om det bara vore godis och sötsaker. Det hade jag å andra sidan kunnat leva på men jag har förbjudit mig själv p.g.a. mitt sockerberoende. Massa kramar!

Vad roligt att se tillbaka och reflektera över allt som hänt! Det vore också jättekul att se nya drönarbilder med poolen, poolhuset, nya örtträdgården med mera, alltså lite “before and after”. Mvh Maria

Åh, bra idé, det är klart att vi ska ta nya bilder. Jag ska bara vänta tills alla träden slagit ut sen kommer det ett inlägg. Kram och tack för din kommentar!

Längtar tills nästa LANDET ÄVENTYR!!!!!

Jag med älskling, vi bokar in något snarast! Puss & kram!

Vad hette företaget som byggde ert poolhus? Och hur tycker du att det är nu eftert två år, håller det samma kvalitet eller har du hittat några skavanker?

Sommarnöjen heter företaget! Vi är supernöjda, sedan använder vi inte huset så ofta eftersom vi har många sovplatser i stora huset så gästerna bor nästan alltid med oss så länge vi inte är jättemånga. Så jag kan inte riktigt svara på hur det håller sig mot slitage än. Funderar ni på ett gästhus eller? Kram!

Vilken härlig tid! Kan du inte göra det här men ännu längre tillbaka? Typ fem år och tio år. Vore så kul att se, och distansen i tid ger möjlighet för intressanta nya iakttagelser om den tiden också :). Tänker något som “då tyckte jag det här var det coolaste man kunde göra, nu skulle jag aldrig sätta foten där igen” eller smink/kläder!

Hej fina du! Åh, det hade varit så kul, jag vet däremot knappt var jag har bilderna från den tiden. Jag har ju flyttat bloggen två gånger och då gick mycket material förlorat i form av bilder så jag måste leta fram mina gamla hårddiskar och hoppas att de fortfarande fungerar. Det ska jag definitivt göra, kommer bli så kul att titta tillbaka, haha. Kram dina du och tack för inspirationen!

Hej! Jag undrar om det finns möjlighet att få klämma och känna på produkterna om man bor i Stockholm? Jag är en sån där person som gärna vill göra det innan jag handlar. Passar även på och lägger in ett önskemål om framtida necessär. En liknande den här

Hej där! Klart det gör, det löser vi! Jag har en hel del produkter på kontoret och du kan maila mig på [email protected] så kan vi synka en tid så får du träffa antingen mig eller Matilda och klämma och känna hur mycket du vill. Vi sitter ett stenkast från Stureplan, kram!

Om detta är ett samarbete med Plantagen så borde du väl skriva det tydligare?

Hej där! Ja, det är reklam-märkt och har varit det sedan jag la upp det? Vi har ju en speciell banner som följer med inlägget hela vägen ner under tiden ni scrollar där det står “I betalt samarbete med Plantagen”. Syns den kanske inte för dig? Hör gärna av dig i så fall så kikar vi på det direkt, men den ska fungera överallt. Jag är väldigt noggrann med att märka ut mina samarbeten, jag skulle aldrig vilja lura er läsare på något sätt och min agent på Cube har stenkoll på de senate riktlinjerna från Reklamombudsmannen så att våra reklamsamarbeten aldrig strider mot några regler eller lagar. Kram!

Du är så vacker! Undrar vart jackan kommer ifrån som du har över Burberry tröjan? Tack för en härlig blogg och du verkar så ”äkta” även om jag inte känner dig haha. kram

Tack fina du! Vad glad jag blir, jag hoppas att min blogg känns genuin så jag blir väldigt glad när du skriver det. Jackan kommer från Arket men jag köpte den i vintras och hittar tyvärr inte den på deras hemsida längre. Kram!

Minns du vilken list från d-cor.se ni använde?

Hej där, den här listen är det vi har på skåpen. Kram!

Vart är din jacka/kavaj som har på dig på bilden som är tagen i spegeln på badrummet ifrån? Superfin!!

Tack, den kommer från Arket men verkar inte finnas kvar längre, så synd. Hoppas du hittar någon liknande, kram!

Hej! Fina bilder, och jag undrar vet din magiska gröna kappa/jacka är ifrån? Kram!

Vad kul att så många gillar min gröna jacka, mindre kul att den inte verkar finnas kvar längre. Ni kanske kan maila Arket och se om de kanske kommer ta in den i höst igen? Kram och tack fina du!

Du är bäst som tar dig tid att svara på alla kommentarer. Det gör verkligen att man vill följa din blogg för du bryr dig om dina läsare. Jag skrev kommentaren där jag undrade om fler färger kommer. Jag tycker att lavendel och grå skulle vara fina färger.

Hej Sofia! Det är klart jag gör, relationen till er läsare är det bästa med den här bloggen och jag älskar när ni lämnar kommentarer. Tack för önskemålen, jag skriver ner och sparar direkt! Kram och ha en fin kväll!

Tack för att du bjuder på en sådan bild, lika vacker som alltid men härligt att se att. Även du har kläder som passerat ”bäst-före-datum” i garderoben. 

Haha, om jag har! Jag får ofta favoritplagg som jag har på mig hela tiden tills de är så slitna så jag borde återvinna dem. Just den här tröjan älskar jag och har jätteofta på landet och kände att jag var tvungen att dokumentera hur det faktiskt kan se ut, haha. Jag ska bli bättre på det, jag lovar. Kram!

Så härligt! Vart är toppen på första bilden från?

Den kommer från &Other Stories, jag försökte hitta den på hemsidan nu men utan resultat. Kika dock i butik för ganska ofta har de plagg i butik som inte finns online och vice versa. Kram!

Känner definitivt igen mig i att ha cravings. För mig brukar det vara knäcke med ägg och kaviar eller knäcke med keso och kaviar. 

Ååååhh, knäckebröd! Jag älskar det, jag har ätit så många knäckebröd med ost de senaste dagarna, det kanske var för att jag läste din kommentar häromdagen så fick jag ett undermedvetet sug efter knäckemackor. Haha, vi verkar inte vara ensamma i våra cravings i alla fall, kram!


2 kommentarer2 kommentarer om “svar på kommentarer – drömsamarbetet, min gröna jacka och produktutveckling”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här